Παναθηναϊκός: Εξετάζει τον παιχταρά Καγιεχόν ο Γιοβάνοβιτς!

Παναθηναϊκός: Εξετάζει τον παιχταρά Καγιεχόν ο Γιοβάνοβιτς!

Όνομα – βόμβα εξετάζει την ενίσχυση των εξτρέμ ο Ίβαν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος έχει ζητήσει την ενίσχυση με έναν τουλάχιστον ακραίο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του newspao.gr, ο Σέρβος τεχνικός έχει στα χέρια του την εξαιρετική περίπτωση του Χοσέ Καγιεχόν της Φιορεντίνα!

Ο 34χρονος εξτρέμ είναι ανάμεσα στις 3-4 τελικές επιλογές που έχει ξεχωρίσει ο τεχνικός της ομάδας και το newspao.gr αναλύει τα δεδομένα της υπόθεσης.

Τι θέλει ο παίκτης: Ο διεθνής Ισπανός μπορεί να βαδίζει στα 34 του, ωστόσο έχει δίψα για να συνεχίσει να αγωνίζεται για τουλάχιστον άλλη μία διετία. Πέρσι ναι μεν μέτρησε 22 συμμετοχές (1 γκολ & 1 ασίστ) με τη Φιορεντίνα, ωστόσο οι περισσότερες ήταν ολιγόλεπτες. Συνολικά είχε 767 λεπτά, δηλαδή κάτι παραπάνω από μισή ώρα ανά παιχνίδι κατά μέσο όρο. Περιμένει να μάθει το ποιος θα είναι ο ρόλος του τη νέα σεζόν και όλα είναι ανοικτά για το μέλλον του στην ομάδα της Φλωρεντίας.

Είναι εφικτή όμως η απόκτησή του; Εδώ τα πράγματα περιπλέκονται, καθώς αν βγει στην αγορά σίγουρα θα προσελκύσει ομάδες που θα αγωνίζονται σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, συλλόγους από την πατρίδα του και ομάδες από τα Εμιράτα ή τις Η.Π.Α. που θα μπορούν να τον “χρυσώσουν”. Σε περίπτωση που ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δώσει το “οκ” για να προχωρήσει η ομάδα σε συζητήσεις μαζί του, τότε θα χρειαστεί τεράστια υπέρβαση σε κάθε επίπεδο για να πείσει τον παίκτη να έρθει στην ομάδα.

Αξίζει, βέβαια, να σημειωθεί πως ο πρώην παίκτης των Νάπολι, Εσπανιόλ και Ρεάλ Μαδρίτης έχει τα ηγετικά χαρακτηριστικά που ψάχνει ο Γιοβάνοβιτς, ενώ πατάει περιοχή, δημιουργεί και σκοράρει.

Ο Ισπανός δεδομένα εξετάζεται και μένει να δούμε αν θα προχωρήσει η περίπτωσή του ή αν θα προχωρήσει κάποια από τις άλλες 3 που έχει ψηλά ο Σέρβος μετά και το “κόψιμο” του Εμποκού.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News