Παναθηναϊκός: Εξετάστηκε κι άλλος Σκοπιανός από το πρωτάθλημα του Καζακστάν!

Παναθηναϊκός: Εξετάστηκε κι άλλος Σκοπιανός από το πρωτάθλημα του Καζακστάν!

Μετά τον Ντάρκο Βελκόφσι, ο Παναθηναϊκός εξέτασε και την περίπτωση του Αλέξα Αμάνοβιτς, αλλά δεν φαίνεται να απασχολεί περαιτέρω. 

Το newspao.gr φέρνει στο φως έναν ακόμη Σκοπιανό στόπερ, που εξέτασε ο Παναθηναϊκός το τελευταίο διάστημα, μετά από την περίπτωση του Βελκόφσκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο Αμάνοβιτς αναλύθηκε από το προπονητικό τιμ του Τριφυλλιού, αλλά δεν προκάλεσε και κάποιον ιδιαίτερο ενθουσιασμό.

Το κασέ του 24χρονου αμυντικού είναι χαμηλό (με 500.000 ευρώ τον απέκτησε η Τομπόλ Κοστανάι), αλλά εν αντιθέσει με τον Βελκόφσκι, εκείνος δεν συμμετέχει στο Euro 2020. Στα υπέρ του ποδοσφαιριστή είναι το γεγονός πως έχει τόσο καλό αριστερό, όσο και δεξί πόδι και βάσει και της ταχύτητάς του, μπορεί να αγωνιστεί στα άκρα της άμυνας.

Στο πρωτάθλημα του Καζακστάν με την Τομπόλ σημείωσε 16 συμμετοχές και σκόραρε μια φορά.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News