Παναθηναϊκός: Εξέλιξη έκπληξη με Λοντίγκιν

Παναθηναϊκός: Εξέλιξη έκπληξη με Λοντίγκιν

Ο Γιούρι Λοντίγκιν βρίσκεται ξανά στη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που εξετάζει η εθνική Ρωσίας προκειμένου να την ενισχύσουν, όταν εκείνη ανακτήσει και πάλι το δικαίωμα συμμετοχής σε εθνικές διοργανώσεις.

Ο Γιούρι Λοντίγκιν έχει να κληθεί στην εθνική Ρωσίας εδώ και μια εξαετία. Παρ’ όλα αυτά ο 32 τερματοφύλακας με τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό το ερχόμενο καλοκαίρι, ανέβηκε σκαλί και έχει μπει ξανά στα ραντάρ του τεχνικού τιμ.




Η εθνική Ρωσίας μπορεί να μη βρίσκεται σε κάποια διοργάνωση λόγω της τιμωρίας που της έχει επιβληθεί, ωστόσο αν βρισκόταν ή όταν βρεθεί, τότε θα τσεκάρει και τον Λοντίγκιν, προκειμένου να τον καλέσει ξανά.

Άλλωστε ο προπονητής της εθνικής, Βιτάλι Καραβάνοφ μίλησε σχετικά με τις επιλογές της χώρας και επιβεβαίωσε ότι ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού βρίσκεται εντός λίστας.




Μάλιστα αξίζει να αναφέρουμε ότι αν η Ρωσία βρισκόταν στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, τότε πριν ολοκληρώσει το ρόστερ που θα την εκπροσωπούσε στη διοργάνωση, θα τσέκαρε και τον Λοντίγκιν, προκειμένου να δει αν της κάνει ή όχι για την αποστολή.

Τέλος, ο Λοντίγκιν που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και για την εθνική Ελπίδων (6 αγώνες), από το 2016 έως σήμερα μετράει με τη φανέλα της εθνικής Ρωσίας 11 ματς!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News