Παναθηναϊκός: Εξελίξεις με Διούδη

Παναθηναϊκός: Η μεταγραφική επιλογή αν φύγει ο Διούδης

Ο Σωκράτης Διούδης δεν υπολογίζεται από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και σίγουρα το όνομά του θα παίξει σ’ εκείνα που είναι υποψήφια ν’ αφήσουν το σύλλογο.

Το συμβόλαιου του Σωκράτη Διούδη μετον Παναθηναϊκό τελειώνει τον Ιούνιο του 2023, ωστόσο τη φετινή χρονιά ο Έλληνας τερματοφύλακας δεν υπολογίζεται από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Μάλιστα ο Σέρβος τεχνικός του το έκανε ξεκάθαρο, όταν διατήρησε τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι στο ρόστερ κι απέκτησε για δεύτερο τον Γιούρι Λοντίγκιν.

Ο Σωκράτης Διούδης μπορεί να έμεινε στον Παναθηναϊκό, όμως δεν πρόκειται να αγωνιστεί ξανά με τη φανέλα του Τριφυλλιού. Έτσι, στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και με δεδομένο ότι το συμβόλαιό του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι δεν είναι καθόλου απίθανο μέσα στις επόμενες εβδομάδας να υπάρξουν εξελίξεις.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News