Παναθηναϊκός: Εξελίξεις και έξτρα μπάτζετ από τους «κομμένους»!

Παναθηναϊκός: Εξελίξεις και έξτρα μπάτζετ από τους «κομμένους»!

Θα γίνει προσπάθεια στον Παναθηναϊκό να ξεκαθαρίσει τον Ιανουάριο το τοπίο με όσους δεν υπολογίζονται και ήδη γίνονται επαφές πάνω σ’ αυτό το κομμάτι.

Θα κάνει μια προσπάθεια το Τριφύλλι και αυτόν τον χειμώνα να διώξει τους ποδοσφαιριστές που πληρώνονται και δεν αγωνίζονται.

Ο Ενγκμπακοτό είναι μια εύκολη περίπτωση, καθώς δείχνει επαγγελματίας με όλη τη σημασία της λέξης. Μόνος του δέχτηκε να παίξει στον Παναθηναϊκό Β’, προκειμένου να κρατηθεί σε φόρμα και να βρει ομάδα για να αποχωρήσει.

Με τους Μπεκ και Αγιούμπ, το μέλλον είναι αβέβαιο. Αμφότεροι πληρώνονται με πάνω από 500 χιλ ευρώ μαζί και αποτελούν μπελάς για το Τριφύλλι. Θα γίνει το… θαύμα των εορτών;

Μέσω των αποχωρήσεων, ο Παναθηναϊκός σκοπεύει να γλιτώσει κάποια χρήματα, ώστε να τα διαθέσει στις μεταγραφές του χειμώνα ή και του επόμενου καλοκαιριού.

(SPORTDAY)

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News