Παναθηναϊκός: Έτσι θα παίξει απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα!

Ποιος να τον σταματήσει; Φανέλα βασικού... σπίτι του!

Δύο αλλαγές ενδέχεται να δούμε στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού για το ματς της 2ης αγωνιστικής απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, σε σχέση με εκείνη της πρεμιέρας με τον Απόλλωνα.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς σκέφτεται σοβαρά να πλαισιώσει τον Φρανς Βέλεθ με τον Αχιλλέα Πούγγουρα, αντί του Ζβόνιμιρ Σάρλια, ενώ στο ένα φτερό της επίθεσης δεν αποκλείεται να ρίξει στη μάχη τον Τάσο Χατζηγιοβάνη, αντί του Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα.

Φανέλα βασικού διεκδικεί, από κει και πέρα, και ο Λούκας Βιγιαφάνιες με τον πράσινο τεχνικό να παίρνει την τελική του απόφαση σχετικά με τον Ραμόν Λούντκβιστ, ο οποίος είχε σχετικά μέτρια απόδοση κόντρα στην «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Το σύστημα του Τριφυλλιού δεν πρόκειται να αλλάξει και θα παραμείνει στο «4-2-3-1» με τον Διούδη κάτω από τα δοκάρια, τον Βέλεθ και έναν εκ των Σάρλια ή Πούγγουρα σαν παρτενέρ του Ισπανού στην άμυνα, αριστερά τον Χουάνκαρ, δεξιά τον Κώτσιρα, στον άξονα θα αγωνιστούν οι Μαουρίσιο και Ρούμπεν, «δεκάρι» λογικά ο Λούντκβιστ, αριστερός εξτρέμ ο Βιτάλ, δεξιός ο Χατζηγιοβάνης και στην επίθεση ο Καρλίτος.

Αναφορικά με τον Σεμπάστιαν Παλάσιος, αναμένεται να πάρει αυξημένο χρόνο συμμετοχής, αλλά βάσει των τωρινών δεδομένων, θα αποτελέσει μια μικρή «έκπληξη», αν χρησιμοποιηθεί στο βασικό σχήμα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News