Παναθηναϊκός: Έτσι μένει στο τριφύλλι ο Νιάς!

Ξεκίνησε συζητήσεις με την Λιλ για Νιάς ο Ντρεοσί!

Ο Παναθηναϊκός απέκτησε με τη μορφή δανεισμού από τη γαλλική Λιλ έως τις 30 Ιουνίου 2021 τον Σενεγαλέζο μέσου Σεχ Νιάς, ωστόσο ήδη ο Πιέρ Ντρεοσί ξεκίνησε συζητήσεις για να κρατήσει τον παίκτη.

Στο τριφύλλι είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με την παρουσία του στην ομάδα και για αυτό θέλουν να τον κρατήσουν.

Η μόνη λύση θα είναι ένας εκ νέου δανεισμός, σε περίπτωση που η Λιλ κρίνει ότι δεν τον υπολογίζει στα άμεσα πλάνα της για τη νέα σεζόν.

Ο Πιερ Ντρεοσί θεωρεί ότι θα καταφέρει να πείσει τους Γάλλους να επεκταθεί ο δανεισμός, καθώς ο Νιάς με τα παιχνίδια που θα πάρει στον Παναθηναϊκό μπορεί να εξελιχθεί ακόμη περισσότερο.

Ο Νιάς γεννήθηκε στις 19 Ιουνίου του 2000 στην πόλη Γκοσάς της Σενεγάλης. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στα τμήματα υποδομής της Μπουλόν, προτού στα 16 του ενταχθεί στην ακαδημία της Λιλ. Με τη φανέλα του γαλλικού συλλόγου πραγματοποίησε το επαγγελματικό του ντεμπούτο την αγωνιστική περίοδο 2019/20.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News