Παναθηναϊκός: Έστειλε μήνυμα ο Χουγκάζ

Παναθηναϊκός: Έστειλε μήνυμα ο Χουγκάζ

Ο Νίκος Χουγκάζ ήταν εξαιρετικός στο παιχνίδι του Ιωνικού κόντρα στον Αρη στέλνοντας μηνύματα στην ομάδα που ανήκει.

Η αλήθεια είναι πως από τη στιγμή που έριξες το μπάτζετ και σοβαρές φιλοδοξίες στην Ευρώπη δεν έχεις θα μπορούσες φέτος να χτίσεις πάνω σε ελληνική βάση (με Χουγκάζ, Μαντζούκα ακόμα και Μουράτο που δεν καταλάβαμε γιατί δεν απασχόλησε μεταγραφικά).

Για ποιο λόγο π.χ να προτιμηθεί κάποιος ξένος από ένα παιδί που δείχνει να διαθέτει προδιαγραφές για καλή καριέρα; Ο Νίκος με ύψος 2.08μ θα μπορούσε από φέτος να ζυμώνεται ως αντι-Μήτογλου, όπως ο τελευταίος έτσι και αυτός έχει αμερικάνικη επιρροή.

Το καλοκαίρι του 2019 πήγε στις ΗΠΑ, όπου αγωνίστηκε με τη φανέλα του κολεγίου Northwestern State πραγματοποίησε εξαιρετικές καλές εμφανίσεις. Συγκεκριμένα, ολοκλήρωσε τη χρονιά μετρώντας 9.2 πόντους, 7.2 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ κατά μέσο όρο.

Μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα από το κολλέγιο, προσχώρησε στον Ιωνικό Νίκαιας. Συνολικά, τη σεζόν 2020-21 αγωνίστηκε σε 24 ματς του πρωταθλήματος της Stoiximan Basket League, έχοντας κατά μέσο 10.6 πόντους και 6.3 ριμπάουντ, σουτάροντας με 45% στα δίποντα, 39% στα τρίποντα και 75% στις βολές.

Μάλιστα, αναδείχτηκε Καλύτερος νέος παίκτης του Πρωταθλήματος έπειτα από τη σχετική ψηφοφορία στον ΕΣΑΚΕ.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News