Παναθηναϊκός: Έσπασε κάθε ρεκόρ η Ντουντουνάκη!

Παναθηναϊκός: Έσπασε κάθε ρεκόρ η Ντουντουνάκη!

Φοβερή επίδοση για την κολυμβήτρια του Παναθηναϊκού Άννα Ντουντουνάκη στο διεθνές μίτινγκ Ακρόπολις αφού τερμάτισε σε 25.89 στα 50μ. πεταλούδα έσπασε και πάλι το ρεκόρ Συλλόγου και έπιασε το όριο για το Παγκόσμιο. Παράλληλα έσπασε Παναθηναϊκό ρεκόρ ο Κατραντζής και πήρε μετάλλιο η Δράκου.

Η Ντουντουνάκη έδειξε από την αρχή τις διαθέσεις της αφού το πρωί έκανε 26.36 και το απόγευμα το έριξε στο 25.89 και έκανε την δεύτερη πιο γρήγορη κούρσα της καριέρας της. Έσπασε το …πρωινό ρεκόρ Συλλόγου και φυσικά θα βρεθείς το Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Στην ίδια κούρσα η Δανάη Γκογκόση πήρε την 7η θέση με 27.87




Από κει και πέρα αξιοσημείωτη ήταν η κούρσα του κολυμβητή Χρήστου Κατραντζή που τερμάτισε στην 6η θέση στα 100μ. ελεύθερο ωστόσο έσπασε το Παναθηναϊκό ρεκόρ που κρατούσε ο ίδιος από πέρυσι στην ίδια διοργάνωση.

Ο Κατραντζής τερμάτισε σε 50.34 βελτιώνοντας το 50.34 που είχε κάνει πριν περίπου ένα χρόνο ενώ ο «πράσινος» κολυμβητής πήρε και την 7η θέση με 24.46.

Τέλος, η Νόρα Δράκου κατέκτησε ένα ακόμα μετάλλιο καθώς ήταν Τρίτη στα 100μ. ελεύθερο με 56.15 ενώ στο ίδιο αγώνισμα η Γκογκόση ήταν 13η και η Ζαϊμη 15η.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News