Παναθηναϊκός - Ερυθρός Αστέρας: Τόσο κόσμο αναμένεται να έχει το ΟΑΚΑ

Παναθηναϊκός - Ερυθρός Αστέρας: Τόσο κόσμο αναμένεται να έχει το ΟΑΚΑ

Παναθηναϊκός – Ερυθρός Αστέρας: Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ρίχνεται σήμερα (21.00) στη μάχη της πιο «σκληρής» Ευρωλίγκας, υποδεχόμενος τον Ερυθρό Αστέρα του Τζέιμς Γκιστ, ο οποίος θα βραβευθεί για την προσφορά του.

Παναθηναϊκός – Ερυθρός Αστέρας: Οι «πράσινοι» υποδέχονται απόψε τον Ερυθρό Αστέρα κι έναν παίκτη που «δέθηκε» όσο λίγοι ξένοι με την ομάδα.

Η κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση επιστρέφει με το πρώτο τζάμπολ της να γίνεται στη Ρωσία. Η φιλόδοξη και ανεβασμένη Χίμκι υποδέχεται την ποιοτική Μακάμπι Τελ Αβίβ του Γιάννη Σφαιρόπουλου στο πρώτο ματς της νέας χρονιάς.

Το ελληνικό ενδιαφέρον, φυσικά, στρέφεται στην «μάχη» του Παναθηναϊκού με τον Ερυθρό Αστέρα.

Οι «πράσινοι» θα υποδεχτούν στο ΟΑΚΑ την ομάδα του Μίλαν Τόμιτς, που έχει στις τάξεις της τον Τζέιμς Γκιστ και τον Στράτο Περπέρογλου.

Μάλιστα, το «τριφύλλι» θα βραβεύσει τον «Γκιστόπουλο» για την προσφορά του στους έξι φορές πρωταθλητές Ευρώπης, στα επτά χρόνια που έμεινε στην Αθήνα.

Το ΟΑΚΑ αναμένεται να είναι γεμάτο! Στις εξέδρες του ΟΑΚΑ αναμένεται να βρεθούν περισσότεροι από 14.000 θεατές, οι οποίοι θα δημιουργήσουν ξανά καυτή ατμόσφαιρα.

Αποθέωσε Φριντέτ ο Καλάθης!

Νικ Καλάθης: «Έχουμε ένα καλό γκρουπ παικτών εδώ. Όλα κολλούν μεταξύ τους. Κάνουμε παρέα, πάμε έξω για φαγητό. Όλα τα κομμάτια ταιριάζουν. Το δέσιμο εκτός παρκέ δείχνει πράγματα και για το πώς θα φωνάζει ο ένας για τον άλλον στο γήπεδο, για το πόσο θα θέλει ο ένας να δει τον άλλον να τα πηγαίνει καλά.

Δεν έχω ξαναδεί σουτέρ σαν τον Φριντέτ. Είναι ένας παίκτης που δεν αστοχεί στην επίθεση. Πιστεύω θα ταιριάξει εξαιρετικά μαζί μου. Είναι ένας σουτέρ, θα ανοίξει την αντίπαλη άμυνα. Ο Ταϊρίς φέρνει εμπειρία. Έχει κατακτήσει τη Euroleague, είναι ο τύπος του παίκτη που πάντα θέλαμε για τις θέσεις “1”-“2”. Παίζει με την μπάλα στα χέρια, αλλά και μακριά από αυτήν. Η εμπειρία του θα μας βοηθήσει πολύ φέτος».

Τζίμερ Φριντέτ: «Έχω πάει παντού. Άρχισα την καριέρα μου στο Σακραμέντο, μετά στο Σικάγο και μετά στην Κίνα για τρία χρόνια. Τώρα είμαι εδώ. Έχω γυρίσει τον κόσμο, κατά κάποιον τρόπο. Δεν είχα έρθει ξανά στην Ευρώπη. Είναι η πρώτη μου χρονιά εδώ και είμαι ενθουσιασμένος γι’ αυτό».

Ταϊρίς Ράις: «Όταν είσαι πιο μικρόσωμος γκαρντ πρέπει να ανεβάσεις την ποιότητά σου και τις ικανότητές σου. Οι αντίπαλες άμυνες δεν ξέρουν πού θα πας και τι θα κάνεις».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News