Παναθηναϊκός - Ερυθρός Αστέρας: Πρεμιέρα στη Euroleague - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός - Φενερμπαχτσε: Η δωδεκάδα του Παναθηναϊκού

Παναθηναϊκός – Ερυθρός Αστέρας: Απόψε το βράδυ ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Ερυθρό Αστέρα (3/10, 21.00) στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Euroleague.

Παναθηναϊκός – Ερυθρός Αστέρας: Ο Παναθηναϊκός για ακόμη σεζόν ξεκινάει με όνειρα τη διοργάνωση και στόχος του είναι να βρεθεί στο Final 4 μετά από αρκετά χρόνια απουσίας.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης ξεκαθάρισε πως το δικό του σύνολο δεν είναι ακόμα στο 100% και οι «πράσινοι» προετοιμάζονται σε… υψηλές στροφές, για ένα δύσκολο παιχνίδι.

Στο πλαίσιο του αγώνα της πρεμιέρας η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχει ανακοινώσει πως θα τιμήσει τον Τζέιμς Γκιστ, για την προσφορά του στους έξι φορές πρωταθλητές Ευρώπης.

Ο Αμερικανός ψηλός έγραψε ιστορία με την φανέλα του Παναθηναϊκού και οι άνθρωποι του συλλόγου θα τον τιμήσουν για την πολυετή προσφορά του στους έξι φορές πρωταθλητές Ευρώπης.

Παναθηναϊκός – Ερυθρός Αστέρας: Τα εισιτήρια βρίσκονται στη διάθεση των φιλάθλων του «τριφυλλιού», τόσο ηλεκτρονικά μέσω του viva.gr, όσο και από τα εκδοτήρια του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης», Λ. Αλεξάνδρας, Θύρα 10 (Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα με Παρασκευή 10.00-18.00), Τηλ. Επικοινωνίας: 2106440010.

Euroleague: Στα φαβορί για το βραβείο του MVP ο Καλάθης

Η Euroleague διαμόρφωσε το Top 10 των φαβορί για το βραβείο του MVP της σεζόν και έβαλε τον Νικ Καλάθη στην 4η θέση.
Η κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση λίγα 24ωρα πριν από το πρώτο τζάμπολ συνεχίζει τα αφιερώματα στην ιστοσελίδα της. Αυτή τη φορά, η Euroleague παρουσίασε τα δέκα φαβορί για το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της σεζόν και στην πρώτη τριάδα ξεχώρισε τους Σέιν Λάρκιν (Αναντολού Εφές), Νάντο ντε Κολό (Φενέρμπαχτσε) και Ουίλ Κλάιμπερν (ΤΣΣΚΑ Μόσχας).

Ωστόσο, στην λίστα υπάρχει και… ελληνικό στοιχείο, καθώς ο Νικ Καλάθης βρίσκεται στην 4η θέση.

Αναλυτικά το σχετικό Top10:

10. Μάικ Τζέιμς (ΤΣΣΚΑ Μόσχας)
9. Έντι Ταβάρες (Ρεάλ Μαδρίτης)
8. Νίκολα Μίροτιτς (Μπαρτσελόνα)
7. Γιαν Βέσελι (Φενέρμπαχτσε)
6. Αλεξέι Σβεντ (Χίμκι)
5. Σέρχιο Ροντρίγκεθ (Αρμάνι Μιλάνο)
4. Νικ Καλάθης (Παναθηναϊκός)
3. Ουίλ Κλάιμπερν (ΤΣΣΚΑ Μόσχας)
2. Νάντο ντε Κολό (Φενέρμπαχτσε)
1. Σέιν Λάρκιν (Αναντολού Εφές)

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News