Παναθηναϊκός - Ερυθρός Αστέρας κανάλι ώρα: Το κανάλι και η ώρα μετάδοσης

Παναθηναϊκός - Ερυθρός Αστέρας κανάλι ώρα

Παναθηναϊκός – Ερυθρός Αστέρας: Ο Παναθηναϊκός συποδέχεται απόψε για την πρεμιέρα της Euroleague τον Ερυθρό Αστέρα (3/10, 21:00) και θέλει μόνο νίκη για να μπει με το δεξί στη διοργάνωση.

Παναθηναϊκός – Ερυθρός Αστέρας κανάλι ώρα: Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Crvena Zvezda MTS (3/10, 21.00) στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της διοργάνωσης.

Ο Παναθηναϊκός για ακόμη σεζόν ξεκινάει με όνειρα τη διοργάνωση και στόχος του είναι να βρεθεί στο Final 4 μετά από αρκετά χρόνια απουσίας.

Πεδουλάκης: «Ο Γκιστ προσέφερε πολλά, πάντα έδινε το 100%»

Ο Αργύρης Πεδουλάκης αναφέρθηκε στην επιστροφή του Τζέιμς Γκιστ στο ΟΑΚΑ, ενώ ανέλυσε και στοιχεία του παιχνιδιού με τον Ερυθρό Αστέρα (3/10, 21:00).

Για την ακρίβεια, ο προπονητής του Παναθηναϊκού μιλώντας στην ιστοσελίδα της Euroleague τόνισε: «Στην ουσία είμαστε όλοι μαζί εδώ και μία εβδομάδα. Είναι δύσκολο και για τους παίκτες να κάνουν τη σύνοψη όσων τους ζητάμε. Υπάρχουν μερικά σημεία μέσα στο ματς, που οι παίκτες δεν θυμούνται τα συστήματα.

Θα είναι ένα δύσκολο και δυνατό παιχνίδι. Ο Ερυθρός Αστέρας έχει τον ίδιο προπονητή και αρκετούς ίδιους παίκτες, σε σχέση με πέρυσι. Ξέρουμε τι να περιμένουμε. Για να νικήσουμε θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και να παίξουμε με ενέργεια».

Όσο για την επιστροφή του Γκιστ στο ΟΑΚΑ, ο «Άρτζι» δήλωσε: «Ο Τζέιμς Γκιστ προσέφερε πολλά στον Παναθηναϊκό. Τον αγαπάει ο κόσμος, γιατί πάντα έδινε το 100% στο παρκέ. Τον περιμένουμε για τον χαιρετήσουμε και να τον τιμήσουμε».

Παναθηναϊκός – Ερυθρός Αστέρας κανάλι ώρα: Τόμας: «Ο Γκιστ θα επιστρέψει στο ΟΑΚΑ με μεγάλο κίνητρο»

Ο ΝτεΣόν Τόμας έκανε τον… πρόλογο της πρεμιέρας του Παναθηναϊκού στην Euroleague με τον Ερυθρό Αστέρα (3/10, 21:00) και ξεκαθάρισε πως ο Τζέιμς Γκιστ θα επιστρέψει στο ΟΑΚΑ με μεγάλο κίνητρο.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος με την τωρινή κατάσταση. Έχουμε μπροστά μας το πρώτο παιχνίδι της Euroleague, η ομάδα ανυπομονεί. Δεν θα είναι εύκολο, γι’ αυτό θα πρέπει να βγούμε και να παίξουμε σκληρά. Ο αντίπαλος έχει πολλούς παίκτες με εμπειρία, όπως ο Ντέρικ Μπράουν και ο Τζέιμς Γκιστ, που ήταν εδώ για επτά χρόνια. Θα παίξουν με ενέργεια, θα παίξουν σκληρά. Ο Γκιστ θα επιστρέψει με μεγάλο κίνητρο, όπως έκανε και σε όλη την καριέρα του», δήλωσε ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ των νταμπλούχων Ελλάδας.

Το παιχνίδι, Παναθηναϊκός – Ερυθρός Αστέρας, θα ξεκινήσει στις 21.00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 2.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News