ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ Live Streaming | Panathinaikos - Crvena Zvezda φιλικό

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ Live Streaming

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Basket League και της Euroleague.

Οι «πράσινοι» στο τουρνουά του Μονάχο „Magenta Sport Cup 2021“ θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους. Sτο πρώτο παιχνίδι (11/9, 16:00) θα αντιμετωπίσουν τον Ερυθρό Αστέρα. Στο άλλο ζευγάρι η Βίρτους Μπολόνια θα παίξει με την οικοδέσποινα Μπάγερν. Την Κυριακή οι νικητές θα αναμετρηθούν στον τελικό και οι ηττημένοι στον μικρό τελικό.

Panathinaikos – Crvena Zvezda Φιλικό

Ο Παναθηναϊκός έχει πλέον στο τιμόνι του Δημήτρη Πρίφτη. Κόουτς ο οποίος φημίζεται για τη σκληρή του δουλειά. Ο Έλληνας προπονητής επιθυμεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα να δέσει τα νέα αποκτήματα και παράλληλα να περάσει την δικιά του νοοτροπία.

Το «τριφύλλι» σε σχέση με την περασμένη σεζόν έχει αλλάξει κατά μεγάλο ποσοστό το ρόστερ του. Αυτό καθώς έχουν ήδη αποκτηθεί έξι παίκτες, ενώ ενδέχεται να έρθει ένας ακόμα γκαρντ. Οι Πέρι, Μέικον ήρθαν για να δώσουν λύσεις στις θέσεις 1-2, οι Φλόιντ, Καββαδάς, Εβανς για να ενισχύσουν τον Παπαγιάννη στη θέση 5. Τέλος, ο Οκάρο Ουάιτ για να καλύψει το κενό του Μήτογλου που μετακόμισε στο Μιλάνο.

Οι παραπάνω παίκτες μαζί με τους Παπαπέτρου, Νέντοβιτς, Σαντ Ρος, Μποχωρίδη θα είναι τα βασικά όπλα του Πρίφτη την φετινή σεζόν. Αναμφισβήτητα δεν περνάει απαρατήρητη η φυγή του Χεζόνια, οποίος ήρθε στα μέσα της περασμένης σεζόν, αλλά τελικά δεν πείστηκε να παραμείνει «πράσινος». Panathinaikos Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ Live Streaming

Στο φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα το τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού δεν θα ρισκάρει με την συμμετοχή του Μέικον. Ο Αμερικανός γκαρντ, την Τρίτη, υπέστη διάστρεμμα στον αστράγαλο στην φιλική αναμέτρηση με τη Ζενίτ στο ΟΑΚΑ. Εκεί η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη ηττήθηκε (85-92) στη δεύτερη παράταση με τους Παπαπέτρου και Νέντοβιτς να μένουν εκτός.

Ο Ερυθρός Αστέρας έχει ανανεωθεί με στόχος φέτος να γίνει ακόμα πιο ανταγωνιστικός. Οι «ερυθρόλευκοι» του Βελιγραδίου παραμένουν για 2η σερί σεζόν υπό τις οδηγίες του Ντέγιαν Ράντονιτς, ο οποίος ευελπιστεί τα νέα αποκτήματα (Οστιν Χόλινς, Νίκολα Κάλανιτς, Ααρον Ουάιτ, Νέτι Ουόλτερ) να καλύψαν τα κενά που άφησαν οι Λάνγκστον Χολ, Τζόρνταν Λόιντ, Λάντρι Νίκο, Ντούοπ Ριθ και Κόρεϊ Ουόλντεν.

Την περασμένη σεζόν στην Euroleague ο Ερυθρός Αστέρας πανηγύρισε δύο νίκες επί του Παναθηναϊκού (82-86 στο ΟΑΚΑ και 74-71 στο Βελιγράδι).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ Live Streaming | Links:

Εδώ παίζουν Live όλα τα φιλικά!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News