Παναθηναϊκός: Ερωτηματικά για Σίνγκλετον

Απέκλεισε με buzzer beater η Εφές τον Ολυμπιακό!

O Παναθηναϊκός κοιτά ξανά την περίπτωση του Κρις Σίνγκλετον όμως ο καλός αυτός ψηλός δε ξέρουμε αν καλύπτει κάποιο από τα κενά χαρακτηριστικών που έχουν οι πράσινοι στο ρόστερ.

Τη περασμένη σεζόν ο σύλλογος υπέφερε όταν χωρίς τον Νέντοβιτς στο παρκέ γινόταν πολύ περιφερειακή ομάδα στην επίθεση χωρίς δημιουργικές πηγές ή τουλάχιστον κάθετο παιχνίδι από τους γκαρντ.

Προσθέστε την επιθετική ανυπαρξία Οκάρο, Εβανς κι έχετε τον άλυτο γρίφο που οδήγησε στο ταμείο ανεργίας τον Δημήτρη Πρίφτη.

Με τον έμπειρο Αμερικανό ίσως ο Αργύρης Πεδουλάκης να υπολογίζει ότι φέτος θα μπορεί να ακουμπήσει περισσότερο τη μπάλα στο ποστ όμως συνολικά φαίνεται ότι υπάρχει κενό χαρακτηριστικών καθώς τα γκαρντ που έχει στο μυαλό του ο τεχνικός διευθυντής δεν φέρνουν το σούπερ playmaking του Καλάθη π.χ.

Σίγουρα θα είναι προτιμότεροι και πιο επιδραστικοί σε αμυντικό φίλτρο από τον Ντάριλ Μέικον ωστόσο για τις θέσεις των ψηλών αναρωτιόμαστε αν ο Σίνγκλετον στα 33 του μπορεί να παίξει ρόλο «ασπίδας» στον Γιώργο Παπαγιάννη.

Μήπως θα ήταν προτιμότερη η λύση ενός αθλητή που θα έφερνε νιάτα, έκρηξη, καλύτερο αμυντικό παιχνίδι, γαρνιρισμένα με ομαδικό πνεύμα και ομαδική ιδιοσυγκρασία η οποία θα μπορούσε να απορροφηθεί καλύτερα στο πράσινο περιβάλλον;

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News