Παναθηναϊκός: Έργο Ιβάν και αυτή η λεπτομέρεια!

Παναθηναϊκός: Έργο Ιβάν και αυτή η λεπτομέρεια!

Οι πολλές απουσίες από την αρχή της σεζόν αλλά και η καθυστέρηση στις μεταγραφές είχαν δημιουργήσει προβληματισμό στο κόσμο της ομάδας.

Πολλοί πίστευαν ότι η ομάδα θα παρουσιαστεί ασύνδετη και ανέτοιμη και ίσως χάσει βαθμούς στις πρώτες στροφές του πρωταθλήματος.

Όμως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει βαλθεί να διαψεύσει τους πάντες καθώς το Τριφύλλι όχι μόνο δεν φάνηκε ασύνδετο όμως δεν έχασε στιγμή την ομοιογένεια του και το πλάνο του.

Όσες αλλαγές και να έκανε ο Σέρβος προπονητής σε αυτές τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές, η ομάδα εμφανίστηκε στο γήπεδο ξέροντας τι θέλει και πως θα το πάρει.

Επίσης, δεν έλειψαν οι καλές συνεργασίες και οι αυτοματισμοί που έχουν δημιουργηθεί από την περσινή σεζόν.

Αυτό είναι ξεκάθαρα έργο Γιοβάνοβιτς αφού ο τεχνικός των Πρασίνων έχει περάσει την φιλοσοφία του στην ομάδα, οι παίκτες ξέρουν τους ρόλους του και το σημαντικότερο είναι ότι όλοι νιώθουν σημαντικοί καθώς ξέρουν ότι ο κόουτς είναι απόλυτα δίκαιος μαζί τους.

Αμορίμ: «Γουστάρω τον Αλεξανδρόπουλο, γιατί ήρθε πεινασμένος»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο τεχνικός της Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο.

Πιο συγκεκριμένα, ο προπονητής των Λιονταριών δήλωσε:

«Γουστάρω πολύ τους πεινασμένους παίκτες κι αυτός είναι πεινασμένος! Είναι ένας πολύ aggressive μέσος, οδηγεί με άνεση τη μπάλα».

Στην συνέχεια είπε: «Σίγουρα υπάρχουν ακόμα κάποιες ομαδικές τακτικές που του λείπουν, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό. Πάντως όλα εκείνα τα ατομ ικά χαρακτηριστικά που είδαμε όταν τον αξιολογούσαμε, είναι εκεί και τα είδαμε απόψε (σ.σ. στο ματς με τον Πορτιμονένσε)».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News