Παναθηναϊκός: Επιβεβαίωση για το... μέλλον του Μακέντα στο τριφύλλι!

Μακέντα: «Έχω δείξει ποιος είμαι, απέδωσε το νέο σύστημα!»

Πριν από περίπου ένα μήνα είχατε ενημερωθεί ότι ο Μίνο Ραϊόλα -μάνατζερ του Μακέντα- έστειλε e-mail με αποδέκτη τον Πιέρ Ντρεοσί, προκειμένου να συναντηθούν (διά ζώσης ή ηλεκτρονικά) το επόμενο διάστημα και να συζητήσουν το μέλλον του πελάτη τους στο “τριφύλλι”.

Οι εκπρόσωποι του Ιταλού ήθελαν να συζητήσουν για τον χρόνο συμμετοχής του έμπειρου φορ, καθώς και την εξέλιξή του στο “τριφύλλι”.

Τελικά, αυτή η συνάντηση έγινε, αλλά μεταξύ του Μακέντα και του Ντρεοσί.

Ο Ντρεοσί ενημέρωσε τον Ιταλό επιθετικό ότι ο σύλλογος είναι ικανοποιημένος από την απόδοσή του στα τελευταία ματς, τονίζοντάς του ότι αποτελεί ένα πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο για τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με την ιστοσελίδα sdna.gr.

Αναφορικά με το ενδεχόμενό πώλησής του, ο Γάλλος ξεκαθάρισε στον Ιταλό ότι σε περίπτωση που φέρει κάποια πρόταση το καλοκαίρι για να αποχωρήσει από το τριφύλλι, τότε αυτή θα μπορούσε να γίνει αποδεκτή από το κλαμπ μόνο στην περίπτωση που εκτιμηθεί ότι είναι συμφέρουσα από οικονομικής απόψεως.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News