Παναθηναϊκός: Επιβεβαίωση για Άντριους!

Παναθηναϊκός: Επιβεβαίωση για Άντριους!

Παναθηναϊκός: Το είχαμε αναφέρει και σε χθεσινό άρθρο πως ο Άντριου Άντριους δεν είχε καλή απόδοση στον αγώνα με την Εφές και ότι θα χρειαστεί χρόνο ώστε να προσαρμοστεί.

Πιο συγκεκριμένα, είχαμε γράψει ότι δεν είναι εύκολο πράγμα για ένα παίκτη να πηγαίνει για πρώτη φορά από το Champions League στη Euroleague.

Διαφορετικές διοργανώσεις, διαφορετικό επίπεδο, διαφορετικοί παίκτες και ομάδες. Αναμφίβολα είναι ένα μεγάλο βήμα για τον παίκτη στη καριέρα του.

Ο Άντριους είναι ένας παίκτης με καλά στοιχεία ο οποίος μπορεί να δουλευτεί σωστά στα χέρια του Ντέγιαν Ράντονιτς.

Και τελικά ήρθε η επιβεβαίωση από τον ίδιο τον αθλητή καθώς με την Αρμάνι ήταν πολύ καλύτερος και δείχνει ότι όσο περνάει ο καιρός θα βελτιώνεται όλο και περισσότερο.

Παναθηναϊκός: Φάνηκε που το… πηγαίνει ο Ράντονιτς!

Παναθηναϊκός: Ο Ντέγιαν Ράντονιτς είχε μιλήσει από το καλοκαίρι σχετικά με το πως θέλει να παρουσιάσει τον Παναθηναϊκό τη φετινή σεζόν.

Ο Μαυροβούνιος τεχνικός ξεκαθάρισε από την αρχή ότι η ομάδα του θα έχει ως κύριο χαρακτηριστικό την πολύ καλή της άμυνα.

Σε αυτό τον τομέα δουλεύει αδιάκοπα ο προπονητής του Τριφυλλιού με τους παίκτες καθώς ξέρει ότι για να αντέξει στο φετινό μαραθώνιο, ειδικά σε αυτόν της Ευρωλίγκας θα πρέπει η ομάδα να είναι σκληρή και να μην επιτρέπει στους αντιπάλους να πετυχαίνουν εύκολους πόντους.

Στο τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος αποδείχθηκε ότι ο Ράντονιτς θα στηριχθεί φέτος στην άμυνα με τους Πράσινους να δείχνουν πιο μαχητικοί σε σχέση με πέρσι.

Σε αυτό το κομμάτι, οι παίκτες του πήραν καλό βαθμό: δέχθηκαν 71 πόντους από την Εφές και 77 από την Αρμάνι Μιλάνο.

 

 

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News