Παναθηναϊκός: Eπιτέλους ακούστηκε για καλό λόγο

Γκολάρα ο Λούντκβιστ, 1-1 ο Παναθηναϊκός (δείτε το γκολ)

Καιρός ήταν να ακουστεί για… καλό το όνομα του Ραμόν Λούντκβιστ που είχαμε σχεδόν ξεχάσει τις τελευταίες εβδομάδες.

Για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή διαβάζαμε ότι ο Ιβάν ήταν σίγουρος ότι θα βοηθήσει μα το γεγονός ότι εδώ και καιρό το παιδί ήταν εκτός νυμφώνος έκανε πολλούς να μιλούν με ειρωνεία για την επιλογή του.

Στη προκειμένη περίπτωση μιλάμε για ποδοσφαιριστή που όταν έπαιζε στις μικρές ομάδες της Αϊντχόφεν και της Εθνικής Σουηδίας, έδειχνε ικανός να κάνει σοβαρή καριέρα, όμως στην πράξη δεν έχει καταφέρει να κάνει την διαφορά σε επίπεδο ανδρών. Ο Λούντκβιστ, το 2013 στα 16 του, έφυγε από την πατρίδα του και την ομάδα του Κάλμαρ, για την Αϊντχόφεν.

Παίζοντας στις ομάδες νέων, της Αϊντχόφεν, αλλά και της Εθνικής Σουηδίας, έδειχνε σπουδαία πράγματα.

Το 2016, ο Φίλιπ Κοκού βλέποντας τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του και τις εμφανίσεις του με την ομάδα νέων τον ξεχώρισε και τον ανέβασε στην πρώτη ομάδα.

Διάφοροι λόγοι δεν τον άφησαν να δείξει τι αξίζει, κατεβαίνοντας επίπεδο κι ερχόμενος στην Ελλάδα ήλπιζε τα νούμερά του να μεγαλώσουν, να γράψει πολλές συμμετοχές, γκολ και ασίστ ώστε το όνομά του να συζητηθεί και πάλι. Ίσως η αρχή να έγινε στο Πανθεσσαλικό.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News