Παναθηναϊκός: Επιτακτική... μεταγραφή βαρβάτου στόπερ

Ο... πράσινος πιλότος και το «focus» του Κόντη στην ομάδα!

Μια ματιά στο ιστορικό των σέντερ μπακ του Παναθηναϊκού κάνει επιτακτική την ανάγκη εξεύρεσης ενός στόπερ-βράχου που θα καλύψει πειστικά το κενό του Μπαρτ Σένκεφελντ, μέχρι ο Ολλανδός να γυρίσει δυνατός στα καθήκοντά του.

Ο τελευταίος (δεν το συζητάμε) ότι είναι καλή περίπτωση, ένας από τους καλύτερους στόπερ που πέρασαν τα τελευταία χρόνια από τα ελληνικά γήπεδα, αλλά πρέπει να ακολουθεί διαρκώς πρόγραμμα συντήρησης λόγω των γονάτων του.

Στη διάρκεια της σεζόν υπάρχουν εβδομάδες που κάνει τρεις κανονικές προπονήσεις προκειμένου να μην επιβαρύνεται, οπότε ένας λόγος παραπάνω να προσεχθεί ιδιαίτερα η επιστροφή του αφού το παιδί θα έχει μείνει μήνες εκτός δράσης. Όσο για τους οπισθοφύλακες που απομένουν;

-Ο Φραν Βέλεθ είναι τίμια λύση, πέρσι έδωσε δύναμη στα μετόπισθεν, αλλά στη διετία του στον Άρη έδειξε πως είναι σχετικά επιρρεπής στους μυϊκούς τραυματισμούς, βγάζοντας συνολικά κάμποσες θλάσεις.

-Ο Αχιλλέας Πούγγουρας προέρχεται από κακή σεζόν, ίσως να τον επηρέασε η αποχή που είχε την προηγούμενη χρονιά και μια επέμβαση που έκανε στους κοιλιακούς κάτι που δεν του επέτρεπε να προπονηθεί όπως ήθελε.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News