Παναθηναϊκός: Επιστολή στην κυβέρνηση το ΟΑΚΑ και τα γήπεδα - Τι ζητά

ΟΑΚΑ: Το στάδιο συζητήσεων μεταξύ ΚΑΕ-κυβέρνησης - Αγωνιστικά και εμπορικά οφέλη

Με επιστολή της προς της κυβέρνηση η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ζήτησε να απελευθερωθεί η χωρητικότητα των γηπέδων, ύστερα από τα μέτρα σε εστίαση και διασκέδαση.

Υπενθυμίζεται ότι ο μεγάλος αδικημένος της τωρινής κατάστασης είναι ο Παναθηναϊκός, καθώς η πληρότητα ήταν κάτω του 50%, με τη χωρητικότητα του γηπέδου να φτάνει τις 18.000 και το όριο να είναι στους 8.000 φιλάθλους.

Έτσι η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ απέστειλε επιστολή προς τους κ.κ. Πλεύρη, Αυγενάκη και Μαυρωτά μέσω της οποίας τους ζητά να επανεξετάσουν το θέμα της προσέλευσης και της χωρητικότητας των αθλητικών εγκαταστάσεων, στο πλαίσιο και των μέτρων που ισχύουν από το περασμένο Σάββατο.

Όπως έχει γίνει γνωστό σε εστίαση, κέντρα διασκέδασης, κινηματογράφους κ.ά., υπάρχει πλήρη απελευθέρωση για τους εμβολιασμένους (100% πληρότητα). Έτσι από το τριφύλλι ζήτησαν να ισχύσει κάτι ανάλογο και με τα γήπεδα. Ειδικά από τη στιγμή που βάσει των μέτρων, στις αθλητικές εγκαταστάσεις μπορούν να μπαίνουν μόνο εμβολιασμένοι.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News