Παναθηναϊκός: Επίσκεψη στο «ΜΗΤΕΡΑ» (vid)

Παναθηναϊκός: Επίσκεψη στο «ΜΗΤΕΡΑ» (vid)

Δίπλα στα παιδιά της Παιδιατρικής Κλινικής και της Ογκολογικής Πτέρυγας του «ΜΗΤΕΡΑ» βρέθηκε και φέτος η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ.

Για ακόμη μία χρονιά, στις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων, αντιπροσωπεία της ομάδας μας, αποτελούμενη από τον Γενικό Διευθυντή, Δημήτρη Διαμαντίδη, τον Διευθυντή Λειτουργίας, Σταύρο Ντίνο και τους αθλητές, Ιωάννη Παπαπέτρου και Τζέρεμι Έβανς, μοίρασε δώρα και χαρά σε παιδιά που το έχουν πραγματική ανάγκη.

Λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, οι καλαθοσφαιριστές μας υπέγραψαν αυτόγραφα και συνομίλησαν με τα παιδιά προσφέροντάς τους χαρούμενες στιγμές.

Τους ανθρώπους της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ υποδέχθηκαν οι εκπρόσωποι και το προσωπικό του «ΜΗΤΕΡΑ» ευχαριστώντας τους θερμά για την παρουσία τους και συνολικότερα για το κοινωνικό έργο που προσφέρουν.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News