Παναθηναϊκός: Επίσημο - Με τα γνωστά προβλήματα η δωδεκάδα

Παναθηναϊκός... απογοήτευση, τον βάζει σε μπελάδες η ΑΕΚ

Το Game 3 δεν κρίνει πρόκριση, αλλά είναι καθοριστικής σημασίας στη σειρά των ημιτελικών της Stoiximan Basket League ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.

Οι δύο ομάδες αναμετρώνται απόψε στο ΟΑΚΑ (21:00, ΕΡΤ3) και όποια επικρατήσει θα πάρει κεφάλι στη σειρά απέχοντας μια νίκη από τους τελικούς.

Ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί με τα γνωστά προβλήματα των Νέντοβιτς, Καλαϊτζάκη και Μαντζούκα αναζητώντας την πρώτη του καλή εμφάνιση στη σειρά.

Ο Όντεντ Κάτας περιμένει βελτίωση, καθώς οι «πράσινοι» είχαν μόλις 12/49 τρίποντα (24,4%) και από 20 ασίστ συνολικά στα δύο πρώτα παιχνίδια της σειράς. Αξιοποίησαν ελάχιστα την υπεροπλία τους στα ύψη και αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα στην άμυνα μένοντας στους 79 πόντους ανά αγώνα, ενώ είχαν 88,5 στη regular season του πρωταθλήματος και 79,4 στην Ευρωλίγκα.

Δείτε τη δωδεκάδα:

Μακ, Μποχωρίδης, Σαντ Ρος, Μπρέι, Χεζόνια, Παπαπέτρου, Κασελάκης, Ουάιτ, Μήτογλου, Μπέντιλ, Όγκαστ, Παπαγιάννης

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News