Παναθηναϊκός: Επίσημο - Η ενδεκάδα με Ολυμπιακό

Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης: Η κριτική των πρασίνων

Την υπέρβαση καλείται να κάνει ο Παναθηναϊκός κόντρα στον πρωταθλητή Ολυμπιακό, περιμένοντας την έκβαση στην υπόθεση πλαστογραφίας στον Άρη.

Με το μεγάλο ντέρμπι του ελληνικού ποδοσφαίρου, το οποίο θα διεξαχθεί στη Λεωφόρο ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, ολοκληρώνεται η φετινή σεζόν στη Σούπερ Λίγκα (19:30, Novasports 2).

Το παιχνίδι τουλάχιστον για τους γηπεδούχους μόνο αδιάφορο δεν είναι, αφού η νίκη αποτελεί μονόδρομο σε περίπτωση που τιμωρηθεί ο Άρης στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ για την υπόθεση πλαστογραφίας του Μπόρσε Λάσκοφ (αν και ο ίδιος ανέλαβε την ευθύνη).

Το ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας ορίστηκε να διευθύνει ο Σουηδός Εκμπεργκ, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Κούλου, Χάλμπεργκ και τέταρτο τον κ. Ζαχαριάδη. Στο VAR θα είναι οι κ.κ. Γκιλ και Μπουξμπάουμ.

Η ενδεκάδα του τριφυλλιού:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News