Παναθηναϊκός: Επίσημο - Η ενδεκάδα με Αστέρα Τρίπολης

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 3-1: Η κριτική των παικτών του τριφυλλιού

Το πρώτο από τα δύο σερί παιχνίδια στη Λεωφόρο δίνει απόψε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας (19:30, Novasports 2).

Οι «πράσινοι» θέλουν να παλέψουν όσες πιθανότητες έχουν για έξοδο στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν απέναντι στους Αρκάδες που έχουν αποδείξει ότι είναι σκληρό «καρύδι».

Το έργο τους δεν θα είναι εύκολο, αλλά ο Λάζλο Μπόλονι περιμένει οι παίκτες του να βγάλουν αντίδραση και να πάρουν το πολύτιμο τρίποντο απέναντι στην ομάδα του Ράσταβατς που ακόμη δεν έχει πάρει νίκη στη διαδικασία των αγώνων κατάταξης.

Μοναδικό πρόβλημα για τον Ρουμάνο τεχνικό αποτελεί η απουσία του Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος είναι τραυματίας και χθες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Πέρα από τον Έλληνα επιθετικό, από την αποστολή αποκλείστηκαν και ο Μπουζούκης και ο Κουρμπέλης.

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News