Παναθηναϊκός: Επίσημο - Η ενδεκάδα με Άρη

Παναθηναϊκός: Ανησυχία για δύο μετά το ντέρμπι

Πολύ κρίσιμο, πιθανώς καθοριστικό και σε κάθε περίπτωση ενδιαφέρον είναι το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Άρη για την 4η αγωνιστική των playoffs της Super League (15:00, Novasports 1).

Ο Παναθηναϊκός «καίγεται» για το τρίποντο, καθώς σε διαφορετική περίπτωση κινδυνεύει να μείνει αρκετά πίσω από τους ανταγωνιστές του για μια θέση στην πρώτη τετράδα.

Οι «πράσινοι» είναι στους 49 βαθμούς, ενώ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έχουν από 51 και ο Άρης 54.

Ο Σανκαρέ θα πλαισιώσει στη μεσαία γραμμή τους Αλεξανδρόπουλο, Μαουρίσιο, ενώ ο Αϊτόρ θα πάρει στο δεξί άκρο τη θέση του τραυματία Χατζηγιοβάνη. Αριστερά θα είναι ο Βιγιαφάνιες και στην κορυφή ο Μακέντα.

Στο τέρμα θα βρίσκεται ο Διούδης και ο Βέλεθ στο κέντρο της άμυνας θα έχει παρτενέρ τον Νιας, αφού λείπει ο τραυματίας Σένκεφελντ και ο τιμωρημένος Πούγγουρας. Δεξί μπακ θα είναι ο Μολό κι αριστερό ο Χουάνκαρ.

Δείτε την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού:

Η αποστολή: Διούδης, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σανκαρέ, Αγιούμπ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Νιάς, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Ιωαννίδης, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Μαουρίσιο, Καμπετσής.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News