Παναθηναϊκός: Επίσημο - Η αποστολή για Μίλαν - Απουσίες για Γιοβάνοβιτς

Παναθηναϊκός: Αυτή θα είναι η ενδεκάδα στην πρεμιέρα με τον Απόλλωνα!

Την τελευταία του προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» πριν από το φιλικό με τη Μίλαν στην Τεργέστη το Σάββατο 14 Αυγούστου (21.30) πραγματοποίησε ο Παναθηναϊκός το απόγευμα της Πέμπτης.

Οι Πράσινοι χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ καθώς οι Μαουρίσιο, Βέλεθ, Κώτσιρας, Βιγιαφάνιες, Χατζηγιοβάνης, Χουάνκαρ, Ρούμπεν και Σιδεράς έκαναν αποφόρτιση.

Το πρόγραμμα των υπολοίπων περιελάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις με μπάλα και δίτερμα σε μικρό χώρο. Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την 26μελή αποστολή για το ματς με τους Ροσονέρι που θα πραγματοποιηθεί στο Στάδιο Νερέο Ρόκο.

Ο Σένκεφελντ και ο Πούγγουρας ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Μπεκ έκανε θεραπεία. Οι τρεις τους, ο Χατζηγιαννάκης αλλά και ο Κουρμπέλης ο οποίος προπονήθηκε κανονικά, δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή, που θα αναχωρήσει για Τεργέστη στις 11 το πρωί της Παρασκευής.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού: Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Σάντσες, Κώτσιρας, Χουάνκαρ, Χατζηθεοδωρίδης, Βέλεθ, Ρούμπεν, Αγιούμπ, Μαουρίσιο, Αλεξανδρόπουλος, Βιγιαφάνιες, Μπουζούκης, Σερπέζης, Καρλίτος, Μακέντα, Ιωαννίδης, Χατζηγιοβάνης, Σαβιέρ, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Καμπετσής, Αθανασακόπουλος, Σιδεράς, Σάρλια.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News