Παναθηναϊκός: Επιλογή που δεν ενθουσιάζει, αλλά...

Παναθηναϊκός: Κι άλλος ψηλός μετά τον Φλόιντ - Η περίπτωση Καββαδά

Προκύπτει Τζεχάιβ Φλόιντ για μπακ απ του Παπαγιάννη από το ρεπορτάζ των τελευταίων ωρών.

Επιλογή που δεν ενθουσιάζει κανέναν, από “πανέρι” όπως (προφανώς) αναμενόταν, μιας και τα λεφτά θα πάνε στις ανανεώσεις.

Κακό για το παιδί ότι έρχεται σε ομάδα που μετά από 2-3 κακές εμφανίσεις θα τον βγάλουν άχρηστο, καλό ότι πέρσι στη θέση του ήταν Όγκαστ- Βουγιούκας άρα ότι κι αν δείξει θα μετρήσει στα “+” συγκριτικά με τους “αόρατους” προκατόχους του.

Το παιδί είναι παντελώς εκτός φιλοσοφίας από τις απαιτήσεις του brand του Παναθηναϊκού και όλοι στην ΚΑΕ ελπίζουν να μην πνιγεί από τα πολλά πρέπει που θα του παρουσιαστούν.

Αγωνιστικά αν αποκτήσεις καλά γκαρντ μπορείς να τον βοηθήσεις. Ομάδες που λανσάρουν επιθέσεις με καλό spacing και συνεργασίες αναδεικνύουν όλους τους παίκτες του σχεδόν.

Τα νούμερα και το φτωχό παρελθόν ενός αθλητή δεν λένε πάντα την αλήθεια η οποία βρίσκεται στη βαθιά γνώση των δεξιοτήτων και τη μετάφραση αυτών σε ένα διαφορετικό, πιο ανταγωνιστικό περιβάλλον. Κάποιες εκτιμήσεις μπορείς να τις κάνεις, αλλά κανείς δεν μπορεί να μπει στην ψυχολογία του παίκτη και το αν αυτός έχει κίνητρο και κάψα να αποδείξει ότι αξίζει να βρίσκεται ανάμεσα στους κορυφαίους.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News