Παναθηναϊκός: Επικίνδυνες αδυναμίες ενόψει Άρη

Με επιστροφές και νέο πρόσωπο η προετοιμασία του Άρη ενόψει Παναθηναϊκού

Οι έντονες συζητήσεις για το ντεφορμάρισμα του Βέρμπιτς, του Σπόραρ έκρυψαν άλλες αδυναμίες του Παναθηναϊκού –αδυναμίες που στο ματς με την Λαμία ήταν φανερές και εν όψει Αρη επικίνδυνες.

Ο πανικός οποτε ο αντίπαλος σημάδευε τις πλάτες Βαγιαννίδη-Πούχατς ήταν έκδηλος.

Αμφότεροι είναι παιδιά που θα μπορούσα να κάνουν καριέρα κι ως εξτρέμ αλλά στο παιχνίδι υπάρχει κι η άμυνα, με παρόμοια αφελή ανασταλτική συμπεριφορά το βράδυ της Κυριακής θα έχεις θέμα.

Ο οικοδεσπότης έχει παίκτες επιθετικά δυνατούς κι αλίμονο αν τους αφήσει η άμυνα να παίζουν …βόλεϊ ή να κάνουν κτήμα τους τις πλευρές.

Επίσης καλό θα ήταν η μεσαία γραμμή να μην είναι στατική και να μην αφήσει τον αντίπαλο να κυκλοφορεί μπάλα εύκολα.

Στα τελευταία ματς ο Κουρμπέλης και ο Πέρεθ παίζουν σχεδόν αποκλειστικά μόνο αν έχουν μπάλα στα πόδια, σπανίως κυνηγούν αντίπαλο: κόβουν μόνο οι αμυντικοί, αλλά έτσι στο Βορρά δουλειά δεν θα γίνει.

Αν αφήσουν την μπάλα στους αντιπάλους κι απλά τους περιμένουν θα έχουμε καρδιοχτύπια.

Για να πιέσεις τον Αρη πρέπει να κλέψεις μπάλα και να τον βρεις ανοιχτό, αλλά κλεψίματα στη μέση πολλά δεν είδαμε με την Λαμία –όπως δεν είδαμε και επιστροφές επιθετικών.

ΟΚ. Αναμενόμενη η δαιμονοποίηση Βέρμπιτς , Σποράρ, του χασογκόλη Ιωαννίδη αλλά υπάρχουν και προβλήματα παιχνιδιού.

Κι ο Παναθηναϊκός του Ιβάν, όταν δεν παίζει καλά, δεν κερδίζει –ας μην το ξεχνάμε.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr