Παναθηναϊκός: Επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς ο Παλάσιος

Βόλος - Παναθηναϊκός 1-5: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Ο Παναθηναϊκός προπονήθηκε για πρώτη φορά στην Κύπρο, με τον Παλάσιος να επιστρέφει στις προπονήσεις μετά από 20 περίπου μέρες. 

Η σημερινή πρώτη προπόνηση επί κυπριακού εδάφους είχε ένα ιδιαίτερα χαρμόσυνο νέο. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε τον Σεμπάστιαν Παλάσιος να προπονείται σε φουλ ρυθμούς και να βγάζει χωρίς κανένα πρόβλημα όλη την προπόνηση.




Το πρόγραμμα αρχικά είχε ζέσταμα και στη συνέχεια το βάρος έπεσε στην κυκλοφορία της μπάλας στο μισό γήπεδο. Οι πράσινοι χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και μάλιστα υπήρχαν και μπαλάντερ ενώ σε ορισμένες ασκήσεις οι παίκτες όφειλαν να παίξουν το πολύ με δύο επαφές.

Η ομάδα των Μπλε αποτελούταν από τους Μάγκνουσον, Σάρλια, Βέρμπιτς, Ρούμπεν, Συμεωνίδη (άλλαξε σε μια φάση με τον Σιδερά), Ιωαννίδη, Κώτσιρα, Σάντσες, Μπερνάρ και Σαβιέρ ενώ οι «πορτοκαλοί» ήταν οι Σπόραρ, Σένκεφελντ, Τσόκαϊ, Βέρμπιτς, Κουρμπέλης, Πούγγουρας, Τσέριν, Χουάνκαρ και Κυριόπουλος.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News