Παναθηναϊκός: Επέστρεψε αγριεμένος!

Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για γκαρντ - Πώς συνδέεται με τον Νέντοβιτς

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς αποθεώθηκε από τον κόσμο στο τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος”, ο Σέρβος είναι ο παίκτης που όντας σε φόρμα κάνει άλλη ομάδα τον πρωταθλητή.

Η θλάση που έπαθε στις αρχές του Φλεβάρη ήρθε για να… γυρίσει ολοκληρωτικά το «χαρτί» στον Νέντοβιτς! Το ονειρικό πρώτο μισό της σεζόν άρχισε να εξελίσσεται σε πραγματικό εφιάλτη, τόσο για τον ίδιο τον παίκτη, όσο και συνολικά για την ομάδα, καθώς έχασε τον καλύτερο και πιο ποιοτικό ξένο που είχε τη φετινή σεζόν.

Η απουσία του στοίχισε πολύ στον Παναθηναϊκό, καθώς σ’ αυτό το διάστημα οι «πράσινοι» είχαν 2-7 ρεκόρ στην EuroLeague με αποτέλεσμα να εξανεμιστούν και αυτές οι μηδαμινές ελπίδες για κάτι καλύτερο στα ευρωπαϊκά παρκέ. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ήρθε στη συνέχεια και ο κορονοϊός για να ρίξει την χαριστική βολή στον Σέρβο γκαρντ.

Μπορεί να μην ήταν ο μοναδικός που «χτυπήθηκε» από την Covid-19 κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της ομάδας στη Ρωσία για τα δύο «χρωστούμενα» ματς με Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και ΤΣΣΚΑ Μόσχα, αλλά ήταν εκείνος που το… πέρασε πιο βαριά.

Ουσιαστικά πρόλαβε να παίξει σε όλα και όλα τέσσερα ματς (τρεισήμισι για να είμαστε πιο ακριβείς) μετά την επιστροφή του αφού η κατάστασή του, δεν του επέτρεψε να επιστρέψει στο ελληνικό ρόστερ. Αποτέλεσμα;

Δεν πήρε μέρος στα τρία ματς του Κυπέλλου Ελλάδας όπου οι «πράσινοι» πρόσθεσαν ένα ακόμη τρόπαιο στη συλλογή του, αλλά ούτε ήταν σε θέση να αγωνιστεί στα playoffs της Basket League.

Η ομάδα τον ανανέωσε κι εκείνος λέει ότι ανυπομονεί να της το ανταποδώσει με καλή παρουσία στο παρκέ.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News