Παναθηναϊκός: Επανήλθε ο Φάρλεϊ Ρόσα για το Τριφύλλι!

Παναθηναϊκός: Επανήλθε ο Φάρλεϊ Ρόσα για το Τριφύλλι!

Μετά το αποτυχημένο του πέρασμα από την Χάποελ Μπερ Σεβά ο Φάρλεϊ Ρόσα ψάχνεται για την επιστροφή του στην Ελλάδα και ο ατζέντης του ενημέρωσε σχετικά τον Παναθηναϊκό.

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής υπέγραψε στο Ισραήλ μέχρι το 2022, ωστόσο, δεν… έπιασε και έλυσε πρόωρα τη συνεργασία του με τον σύλλογο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr, ο πρώην επιθετικός του Παναιτωλικού δεν θα έλεγε «όχι» να μεταγραφεί στους πράσινους.

Τις καλές του εμφανίσεις με την Αλ Φουτζέιρα είχε εξαργυρώσει ο Ρόσα (3 γκολ, 2 ασίστ σε 13 συμμετοχές), αλλά η συνέχεια στην Μπερ Σεβά δεν ήταν η ανάλογη. Ψάχνει το «ριστάρτ» ο παίκτης και ο μάνατζέρ του προσέγγισε τον Παναθηναϊκό.

Να σημειωθεί πως το 2020 οι πράσινοι είχαν εξετάσει την περίπτωση του ποδοσφαιριστή, αλλά από τότε, τα οικονομικά δεδομένα του Τριφυλλιού έχουν αλλάξει και ενδέχεται να ψάξουν κάτι πιο ποιοτικό.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News