Παναθηναϊκός: Εντυπωσιάζει με τη Β' ομάδα, ίσως ανέβει στην πρώτη

Παναθηναϊκός: Εντυπωσιάζει με τη Β' ομάδα, ίσως ανέβει στην πρώτη

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ. Οι απουσίες και ο παίκτης από τη δεύτερη ομάδα που εντυπωσιάζει.

«Αυτό είναι το καλό και το κακό να έχεις τόσους διεθνείς. Από τη μια δείχνει ότι υπάρχει πολλή ποιότητα στην ομάδα, από την άλλη όμως δεν έχεις πολύ χρόνο για προετοιμασία. Τώρα εν όψει ΠΑΟΚ ο Γιοβάνοβιτς θα έχει ουσιαστικά δύο προπονήσεις με την ομάδα σε πλήρη σύνθεση. Αυτό, φυσικά, ισχύει για όλες τις ομάδες, όχι μόνο για τον Παναθηναϊκό», τόνισε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Παράλληλα αναφέρθηκε στην περίπτωση του Γκουστάβο Φουρτάδο που έχει ξεχωρίσει στον Παναθηναϊκό Β.

«Είναι ένας 21χρονος Βραζιλιάνος, που αγωνιζόταν στην δεύτερη κατηγορία της Πορτογαλίας με την Τροφένσε. Παίζει εξτρέμ, τόσο αριστερά όσο και δεξιά. Έχει πολύ καλά στοιχεία και ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν στο πρόσφατο φιλικό με την πρώτη ομάδα. Μπορεί να τον δούμε να ανεβαίνει στην πρώτη ομάδα», ανέφερε.

Ακούστε όσα ανέφερε:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News