Παναθηναϊκός: Ενοχλητικό ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, ΟΣΦΠ να ψωνίζουν από το... τριφύλλι!

Προκλητικός Περέα: Έκανε «θέατρο» για πέναλτι, διέκοψε το παιχνίδι!

Ακόμα ένα γκολ πέτυχε με τον ΠΑΣ ο Χουάν Περέα και το όνομά του άρχισε να συζητείται στα επιτελεία του ανταγωνισμού.

Όσο κι αν διαψεύδουν ΑΕΚ και λιμανίσιοι, παρακολουθούν με ενδιαφέρον τον πιτσιρικά με τις τεχνικές ατέλειες αλλά και την τόσο μεγάλη ενέργεια, που στο τριφύλλι ήρθε τζάμπα και στον Παναθηναϊκό φρόντισαν να…στείλουν, παρότι ο μικρός δεν τα είχε πάει άσχημα την χρονιά 2018-2019, πρώτη του σε επαγγελματικό επίπεδο.

Παρότι τον Σεπτέμβρη του 2020 διαβάζαμε ότι ο σύλλογος τον έστειλε στην Ήπειρο δανεικό, εκεί που θα είχε την ευκαιρία να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, να ωριμάσει ποδοσφαιρικά, να μπει περισσότερο στο κλίμα του οργανωτικού ποδοσφαίρου και της τακτικής, απαραίτητα πράγματα για την εξέλιξή του, το καλοκαίρι που μας πέρασε τον έδωσε με ελευθέρας στον ΠΑΣ!

Είναι να τρελαίνεσαι με την αξιολόγηση του ατομικού ταλέντου που υπάρχει στο Κορωπί. Όχι ότι χάσαμε κανένα σταρ που είχε κερδίσει τον κόσμο με τις επιδόσεις του, αλλά είναι ενοχλητικό να βλέπεις τους πάντες να …ψωνίζουν από το τριφύλλι, όπως ετοιμάζονται να κάνουν στη Θεσσαλονίκη (ο ΠΑΟΚ καλοβλέπει τον Μπουζούκη) και στον Πειραιά όπου τους έχει μπει στο μάτι ο Βασίλης Ζαγαρίτης.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News