Παναθηναϊκός: Ενδεκαδάτος, αλλά πρέπει να αρπάξει την ευκαιρία!

Παναθηναϊκός: Ενδεκαδάτος, αλλά πρέπει να αρπάξει την ευκαιρία!

Ο Κρίστιαν Γκάνεα θα πάρει τη θέση του τραυματία Χούανκαρ στο βασικό σχήμα του Παναθηναϊκού.

Ο Ρουμάνος καλείται να καλύψει το μεγάλο κενό που έχει δημιουργηθεί στο αριστερό άκρο της άμυνας και να αποδείξει ότι μπορεί αντικαταστήσει επάξια τον Ισπανό.

Σίγουρα μιλάμε για διαφορετικούς μπακ αφού ο Χουάνκαρ είναι ένας παίκτης που ανεβαίνει συχνά και συμμετέχει πολύ στο επιθετικό κομμάτι.

Αντίθετα, ο Γκάνεα είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος κοιτάει πρώτα να έχει καλή αμυντική συμπεριφορά και στην συνέχεια να βοηθήσει και επιθετικά.

Eπίσης, ο πρώην παίκτης του Άρη δεν έχει προλάβει να προσθέσει στο παιχνίδι του τους αυτοματισμούς και τις συνεργασίες της ομάδας και σε αυτό το κομμάτι έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αυτές τις μέρες ενώ συζήτησε πολύ με τον ποδοσφαιριστή αναφορικά με αυτά που θέλει να δει από αυτόν στον αγωνιστικό χώρο.

Αναμφίβολα, είναι η μεγάλη του ευκαιρία να αποδείξει ότι μπορεί να σταθεί στο επίπεδο του Παναθηναϊκού και να δείξει στον προπονητή του ότι μπορεί να είναι ήσυχος όταν δεν έχει διαθέσιμο τον Χουάνκαρ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News