Παναθηναϊκός-Ενδεκάδα: Τι σύστημα και ποια πρόσωπα επιλέγεις;

Παναθηναϊκός: Ο στόπερ που έρχεται και αυτός που φεύγει!

Χωρίς Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλο, με Αϊτορ, Ιωαννίδη να έχουν χάσει προπονήσεις, το σχήμα του ματς με τους Τσέχους είναι στοίχημα για τον Ιβάν.

Έχεις να κάνεις με καλό σύνολο, που έχει καταγράψει καλά αποτελέσματα στην Ευρώπη τους τελευταίους μήνες και δεν είναι να το υποτιμάς γιατί εύκολα η ρεβάνς της Λεωφόρου μπορεί να γίνει μόνο για τυπικούς λόγους.

Στην άμυνα τι επιλέγεις; Σπαζοκεφαλιά μεγάλη! Τον Κουρμπέλη για ήρεμη κυκλοφορία ή τον Ζβόνιμιρ Σάρλια που έχει παρελθόν με τον Μάγκνουσον, την ώρα που και ο Ισλανδός κάνει αγώνα δρόμου για να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που απέκτησε όσο αγωνιζόταν στο εξωτερικό και τον άφησε νοκ άουτ για μήνες.

Η κλασική παναθηναϊκή συνταγή στην Ευρώπη λέει σφιχτά και σίγουρα πίσω, πάμε με ταχύτητα στην κόντρα για να κάνουμε ζημιά. Παλάσιος, Αϊτόρ είναι …μανούλες στους κενούς χώρους, κρίμα που δεν θα είναι διαθέσιμος ο Βέρμπιτς γι αυτά τα παιχνίδια, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε και Βαγιαννίδη, Γκάνεα που είναι σβέλτοι, ειδικά ο Γιώργος έδειξε σε άριστη κατάσταση στο φιλικό με τη Φόλενταμ.

Ίσως επιλεγεί ο Παλάσιος για τη θέση του φορ αφού πιέζει την άμυνα, είναι γρήγορος , ώστε να πάει ένας παραπάνω χαφ στο δεξί άκρο και να έχεις μεγαλύτερη ισορροπία αφού θα σου λείψει ο εγκέφαλος της οπισθοφυλακής σου που είναι ο Ολλανδός.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News