Παναθηναϊκός-Ενδεκάδα: Οι επιλογές Γιοβάνοβιτς για τη ρεβάνς

Παναθηναϊκός: Τότε θα γίνουν οι αγώνες του ερχόμενου πρωταθλήματος

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει ξεκίνησε χθες την προετοιμασία για τη ρεβάνς της Πέμπτης με τη Σλάβια στην Πράγα.

Παρά το 2-0 του πρώτου αγώνα και την όχι καλή εμφάνιση της ομάδας, στις τάξεις των «πράσινων» υπάρχει πίστη για τη ρεβάνς.

Όλοι είναι αποφασισμένοι να παλέψουν για την ανατροπή με σύμμαχο τον κόσμο που είναι δεδομένο πως θα… εξαφανίσει τα εισιτήρια.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα αρχίσει να φανερώνει τις σκέψεις του για το βασικό σχήμα. Δεδομένη θεωρείται η επιστροφή του Σένκεφελντ στο πλευρό του Μάγκνουσον, ενώ πιθανώς να είναι διαθέσιμος και ο Αλεξανδρόπουλος.

Ο Σπόραρ, μολονότι δεν είναι στο 100%, δεν είναι απίθανο να αρχίσει το ματς και όχι να έρθει από τον πάγκο, ενώ το μεγάλο δίλημμα έχει να κάνει με το ποιος θα καλύψει το κενό του Παλάσιος.

Ο Αργεντινός ακραίος έπαιξε την περασμένη σεζόν σε όλα τα ματς (43) πλην ενός, αυτό με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στην τελευταία αγωνιστική των playoffs όπου προτιμήθηκε να προφυλαχθεί/ξεκουραστεί εν όψει του τελικού Κυπέλλου. Τώρα που είναι τιμωρημένος, ο Γιοβάνοβιτς έχει 2-3 πλάνα στο μυαλό του για το πώς θα καλυφθεί το κενό.

Το πρώτο έχει να κάνει με τη χρησιμοποίηση του Βαγιαννίδη σε ρόλο εξτρέμ, ενώ μια άλλη σκέψη είναι να μεταθέσει τον Αϊτόρ στο δεξί άκρο και να παίξουν μαζί από αριστερά οι Γκάνεα και Χουάνκαρ.

Όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν στις επόμενες προπονήσεις.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News