Παναθηναϊκός ενδεκάδα: Ο Γιοβάνοβιτς έδειξε τα πλάνα του για Τρουιγέ

Τρουιγιέ: «Μου αρέσει να ρισκάρω στο παιχνίδι μου» (vid)

Παναθηναϊκός: Την ευκαιρία να ξεμουδιάσουν από την ένταση των προπονήσεων είχαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού που έχουν παραμείνει στο Γ. Καλαφάτης.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς προγραμμάτισε φιλικό με ένα μεικτό σύνολο αποτελούμενο από παίκτες της Κ-19 αλλά και ποδοσφαιριστές της ανδρικής ομάδας.

Ο Γιοβάνοβιτς χρησιμοποίησε τον Τρουιγέ ως επιτελικό μέσο στην τριάδα με τον Πέρεθ ως αμυντικό χαφ και τον Μπερνάρ ως οχτάρι.
Έπειτα ο Γάλλος άλλαξε ρόλους με τον Βραζιλιάνο και οπισθοχώρησε στο τερέν…

Το δείγμα είναι ελάχιστο και δεν ενδείκνυται για ιδιαίτερες αναλύσεις πολύ περισσότερο από τη στιγμή που επρόκειτο για ένα προπονητικό φιλικό αλλά κάποια από τα χαρακτηριστικά που συνόδευαν τον μικροκαμωμένο Γάλλο φάνηκαν στο χορτάρι.

Οι καλές επαφές και η ευχέρεια στο να κάνει μέτρα με την μπάλα, η κινητικότητά του με ή χωρίς την μπάλα και γενικώς η άρτια τεχνική κατάρτισή του κατέδειξαν ότι πρόκειται για κλασικό επιτελικό μέσο που προορίζεται για μπακ απ’ τού Μπερνάρ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News