Παναθηναϊκός-Ενδεκάδα: Με Καρλίτος βασικό στην Τσεχία

Τα «άρρωστα» νούμερα σε τελικές και γκολ/ασίστ με τα οποία έκλεισε τη σεζόν ο Καρλίτος!

Ο Καρλίτος ξεκίνησε λαμπρά πέρσι τη σεζόν αλλά μετά τον τραυματισμό και την ίωση που τον ταλαιπώρησε δεν επέστρεψε ποτέ στην κατάσταση που ήταν το φθινόπωρο.

Για ένα ακόμα καλοκαίρι βρέθηκε στη μπούκα, με τους οπαδούς να…παρακαλούν να βρεθεί ομάδα να τον αγοράσει κι ας γνωρίζουν πως αναφερόμαστε σε ποδοσφαιριστή που μετράει στην πιάτσα.

Μπορεί όχι για το τοπ επίπεδο, αλλά σίγουρα ο Ισπανός δεν είναι Μάρκο Βίλα, ούτε Τζαφάρ Ιρισμέτοφ.

Όπως ήρθαν τα πράγματα, είναι πολύ πιθανό να πας με αυτόν βασικό στην Τσεχία. Ο έμπειρος φορ για μήνες ήταν εκτός ρυθμού εξαιτίας της μεγάλης του αποχής από τους αγωνιστικούς χώρους, ενώ στο ξεκίνημα της πράσινης καριέρας του δεν τον βοηθήθηκε το «τρικ» Πογιάτος να παίζει ως αριστερός εξτρέμ με εντολή να κλείνει προς τα μέσα.

Το σημείο αναφοράς στην καριέρα του προφανώς είναι το γκολ. Στο φιλικό με τους Ολλανδούς πήρε μπάλα, είδε την θέση του πορτιέρο, προχώρησε μερικά μέτρα και… «μπουμ».

Χωρίς πολλά-πολλά. Άμεση εκτέλεση, στο παράθυρο, κατευθείαν στο πλεκτό. Ευχόμαστε να έχει κρατήσει μερικά και για τη Σλάβια.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News