Παναθηναϊκός-Ενδεκάδα: Κερδίζει γρήγορα τον τίτλο του leader

Παναθηναϊκός-Ενδεκάδα: Κερδίζει γρήγορα τον τίτλο του leader

Τον Αντραζ Σπόραρ διάλεξε προπονητής «δύσκολος» γενικά στην επιλογή. Ο Σλοβένος φορ θα βρει στο Κορωπί τον πατριώτη του Ανταμ Τσέριν κάτι καλό για την προσαρμογή του, λογικά θα νιώσει άνετα πιο άμεσα στο Κορωπί.

Υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του γι αυτό η ΠΑΕ άνοιξε τις…κασέλες της ώστε να προσφέρει ένα σημαντικό ποσό προκειμένου να εξασφαλίσει τα δικαιώματά του.

Σταθερή αξία ο διεθνής φορ τα τελευταία χρόνια, τι κι αν άλλαζε πρωταθλήματα-ομάδες σαν τα πουκάμισα, παντού έδινε τον καλύτερό του εαυτό, «γεμίζοντας» τα στατιστικά του και διατηρώντας «στον αφρό» το όνομά του στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Από εδώ και στο εξής το ζήτημα είναι τα χνώτα του να δέσουν με το κλαμπ, με τους συμπαίκτες, με το coaching staff.

Στην καλή του μέρα θα τραβάει όλο το κουπί στο «9» και θα έχει το γενικό κουμάντο του τελευταίου τρίτου του γηπέδου με Ιωαννίδη, Καρλίτος εφεδρείες.

Η υφή της λίγκας μας (που δεν είναι από τις κορυφαίες της Γης) του προσφέρει την ευκαιρία να κερδίσει γρήγορα ρόλο leader, ειδικά αν αποδειχθεί κρύο αίμα.

Με την καλή γνώση των βασικών που έχει, ο παίκτης αυτός δίνει μεγάλη ποικιλία σχημάτων κι έξυπνου παιχνιδιού στον προπονητή που πλέον ψάχνει για επιτελικό, οκτάρι κι αναπληρωματικούς εξτρέμ.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News