Παναθηναϊκός - Ενδεκάδα: Καθοριστική επιστροφή

Ανακουφιστικά νέα για Σένκεφελντ

Καλό νέο για τον Παναθηναϊκό η επιστροφή Σένκεφελντ στο βασικό του σχήμα. Ώρα να δείξει ο Ολλανδός ότι μπορεί να γίνει καθοριστικός και σε ευρωπαϊκά ματς.

Η επιστροφή του πέρσι έλυσε το αμυντικό πρόβλημα, ούτε ο Πούγγουρας ούτε ο Σάρλια μπορούσαν να σταθούν δίπλα στον Βέλεθ. Η ενεργοποίηση του Μπαρτ έδωσε σημαντική βοήθεια στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας.

Ο προπονητής θέλει το παιχνίδι να ξεκινάει από την άμυνα, πράγμα που καθιστά σημαντική τη συμμετοχή των στόπερ στην ανάπτυξη. Σάρλια-Πούγγουρας δεν το έχουν με τη μπάλα στα πόδια, αλλά ο Ολλανδός είναι άλλη περίπτωση.

Η επάνοδός του στη δράση βοήθησε το τριφύλλι να διατηρεί με μεγαλύτερη ευκολία την κατοχή και να αντιδρά καλύτερα σε περιπτώσεις πίεσης, με τα λάθη να λιγοστεύουν.

Η υπομονή των πρασίνων κι η πίστη στο πρόσωπο του Ολλανδού στόπερ δικαιώθηκαν αφού ήταν αυτός που μπόρεσε να αλλάξει άρδην την εικόνα στα μετόπισθεν και ταυτόχρονα να δώσει πράγματα και στην ανάπτυξη, όπου οι κεντρικοί αμυντικοί έχουν σημαίνοντα ρόλο έτσι όπως αγωνίζεται ο Παναθηναϊκός.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News