Παναθηναϊκός-Ενδεκάδα: Η μεταγραφή που του λείπει

Παναθηναϊκός-Ενδεκάδα: Η μεταγραφή που του λείπει

Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, όσο κι αν προσπαθήσεις στην άμυνα, όσους καλούς αμυντικούς και αν ρίξεις στο χορτάρι, τις περισσότερες φορές είναι σχεδόν αδύνατο να μην δεχτείς τέρμα.

Μιλάμε για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια κι όχι για τα ματς της Σούπερ Λίγκας όπου στο 80% εξ αυτών ο αντίπαλος θα σε περιμένει με 11 παίκτες κάτω από το κέντρο.

Η μεταγραφή που του λείπει

Γι αυτό ανησυχούν και σιχτιρίζουν οι οπαδοί βλέποντας την απάθεια όσων ήξεραν από τον Γενάρη ότι ο σύλλογος ήθελε βαρβάτο φορ κι όμως τόσους μήνες μετά δεν έχει κάνει τίποτα για να βοηθήσει τον εαυτό του.

Ο Παναθηναϊκός στα φιλικά του βάζει ενέργεια, προσπαθεί πολύ, παίζει στα αμυντικά του όρια, ο Αλεξανδρόπουλος βγάζει τα… συκώτια κάθε χαφ που συναντά μποροστά του, όμως, η ομάδα πάει στο τέλος στα αποδυτήρια με το μειονέκτημα ότι δεν σκοράρει ούτε με αίτηση.

Δεν υπάρχει και το υλικό για να γίνει το κάτι παραπάνω στην επίθεση.

Ο Ιωαννίδης είναι παίκτης που δίνει ώθηση αλλά θέλει ακόμα χρόνο για να γίνει…φονιάς. Ο Καρλίτος διαβάζει εδώ και μήνες ότι φεύγει, τώρα θα κληθεί να κάνει την διαφορά, βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

Τουλάχιστον παρατηρούμε αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα στην άμυνα, οι πράσινοι μένουν συγκεντρωμένοι σε αυτό το κομμάτι και κάποιες στιγμές βρίσκουν σχήματα και στιγμές που εγκλωβίζουν τον αντίπαλο.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News