Παναθηναϊκός - Ενδεκάδα: Ερωτηματικό για 4 παίκτες!

Παναθηναϊκός-Μεταγραφές: Φέτος που τους βρήκε, λείπει επιθετικός

Τις τελευταίες πληροφορίες για τη σημερινή μεγάλη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Σλάβια Πράγας μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

Ο ρεπόρτερ του τριφυλλιού συνομιλώντας στον «αέρα» με τον Βάιο Τσούτσικα μετέφερε ότι υπάρχει απόλυτη συγκέντρωση αλλά και πίστη για την σημερινή αναμέτρηση του Europa Conference League.

Όπως ανέφερε, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ακόμη δεν έχει αποκαλύψει τα πλάνα του για την σημερινή 11άδα, υπογραμμίζοντας πως το 4-3-3 δείχνει να έχει περισσότερες πιθανότητες έναντι ενός σχηματισμού με τρεις κεντρικούς αμυντικούς. «Χουάνκαρ, Αϊτόρ, Παλάσιος και Ιωαννίδης είναι μεν σε κατάσταση να παίξουν, αλλά δεν ξέρω αν θα μπορούν να βγάλουν όλο το παιχνίδι.».

Σχετικά με τη Σλάβια Πράγας υπογράμμισε πως ο προπονητής της έχει μελετήσει αρκετά τον Παναθηναϊκό και μάλιστα στην χθεσινή προπόνηση έδωσε μεγάλο βάρος στις στημένες φάσεις χρησιμοποιώντας μάλιστα, τους παίκτες που έπαιζαν άμυνα σε σχηματισμό του Παναθηναϊκού.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News