Παναθηναϊκός-Ενδεκάδα: Έκπληξη ο τρίτος στόπερ με Σλάβια

Παναθηναϊκός-Ενδεκάδα: Κάποιος από τους παλιούς θα βγει μπροστά με Σλάβια

Στο παιχνίδι με τη Σλάβια έχουν ρίξει το βάρος τους στον Παναθηναϊκό. Ο Τάσος Νικολογιάννης μετέφερε το ρεπορτάζ της ομάδας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 επισημαίνοντας πως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς γνωρίζει πολύ καλά τους Τσέχους.

Στο σημείο αυτό επεσήμανε ότι δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο προπονητής του τριφυλλιού να επιλέξει έναν σχηματισμό με τρεις κεντρικούς αμυντικούς καθώς βάσει του σκάουτινγκ που έχει γίνει έχει διαπιστωθεί ότι η Σλάβια αντιμετωπίζει πολλές δυσκολίες όταν βρίσκει οργανωμένες άμυνες απέναντί της.

Έχοντας διαπιστώσει αυτό το γεγονός ο Γιοβάνοβιτς, οι πιθανότητες να παρουσιάσει τον Παναθηναϊκό με το 3-4-3 είναι πλέον μεγαλύτερες.

Σε περίπτωση που πάμε με τρεις στόπερ, τότε ο τρίτος κεντρικός αμυντικός θα αποτελέσει έκπληξη, με τον αρχηγό να παίρνει φανέλα βασικού στην άμυνα.

Ειδικά που στην άμυνα θα έχει ενδεχομένως τους Σένκεφελντ, Κουρμπέλη και Μαγκνουσον που μπορούν να αποτελέσουν μια «γρανιτένια» άμυνα για το τριφύλλι, αλλά την ίδια στιγμή έχουν τα χαρακτηριστικά που θα μπορέσουν να βοηθήσουν και στην

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News