Παναθηναϊκός: Ενδεκάδα... ανάγκης με Σλάβια - Τα φαβορί

Παναθηναϊκός-Ενδεκάδα: Με αυτούς πάει στην Πράγα

Με στόχο να κατακτήσει ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στη Σπάρτα Πράγας και να αποκτήσει το μέγιστο δυνατό πλεονέκτημα ενόψει της ρεβάνς στο γήπεδο της Λεωφόρου πέταξε η αποστολή του Παναθηναϊκού για την τσεχική πρωτεύουσα.

Τα απρόοπτα προβλήματα δεν έλειψαν στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς που είδε χθες τον βράχο της άμυνάς του Μπαρτ Σένκεφελντ να τίθεται νοκ άουτ λόγω ίωσης, ενώ σήμερα έγινε γνωστό πως ούτε ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος βρίσκεται στην αποστολή για τον ίδιο λόγο.

Πλέον οι Πράσινοι είναι υποχρεωμένοι να παίξουν εναντίον της Σλάβια με τελείως καινούργιο δίδυμο στόπερ συγκριτικά με το περυσινό Βέλεθ Σένκεφελεντ.

Βάσει των χθεσινών εξελίξεων ακόμα κι αν υπήρχε σε μία άκρη του μυαλού του Ιβάν Γιοβάνοβιτς σκέψη για διάταξη με τρεις στόπερ αυτή πάει περίπατο.

Διότι εφόσον έχει μόλις τέσσερις διαθέσιμους μέσους δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσει τον Δημήτρη Κουρμπέλη ως κεντρικό αμυντικό διότι δεν έχει δοκιμάσει στις προπονήσεις σχήμα με τρεις στόπερ παρόντος του Φακούντο Σάντσες και γιατί θέλει να έχει μια πισινή για να παίξει με 3-4-3 κατά τη διάρκεια του αγώνα και όχι από την εκκίνησή του.

Το θετικό για τον Σέρβο κόουτς είναι ότι χθες για δεύτερη σερί μέρα μετά την επιστροφή τους από την ταλαιπωρία της ίωσης γυμνάστηκαν σε έντονο ρυθμό οι Παλάσιος, Αϊτόρ, Χουάνκαρ, ενώ εντάχθηκε στο προπονητικό πρόγραμμα και ο Φώτης Ιωαννίδης. Συνεπώς εκτός απρόοπτου και οι τέσσερις θα συμπεριληφθούν στην αρχική ενδεκάδα της αυριανής αναμέτρησης.

Συνεπώς βάσει των δεδομένων που αλλάζουν σχεδόν κάθε μέρα δυο θέσεις διεκδικούνται για την ενδεκάδα Η πρώτη είναι του παρτενέρ του Μάγκνουσον μετά την απώλεια του Σένκεφελντ την οποία διεκδικούν οι Σάρλια, Πούγγουρας με μοιρασμένες πιθανότητες.

Η δεύτερη είναι του χαφ που θα συνθέσει μαζί με τους Ρουμπέν Πέρεθ και Τσέριν την τριάδα της μεσαίας γραμμής. Φαβορί, μετά το πρόβήμα με τον Αλεξανδρόπουλο, είναι ο Δημήτρης Κουρμπέλης.

Με πληροφορίες από Livesport

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News