Παναθηναϊκός-Ενδεκάδα: Ακόμα δεν είναι 100% έτοιμοι

Ευτυχώς δεν απέβαλε τον Σποράρ - Με δέκα και η Σλάβια! (vid)

Ότι έγινε, έγινε, νόημα για γκρίνια δεν υπάρχει, το ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολα τα πράγματα, μετά το 0-2 οφείλεις να εξαντλήσεις ότι πιθανότητες έχεις για να φέρεις το ματς τουλάχιστον στην παράταση.

Όπως και να χει μια άπειρη ομάδα από Ευρώπη τα έκανε μαντάρα όταν στο μυαλό της μπήκε η σκέψη ότι παίζει εκτός έδρας στη…Σούπερ Λίγκα.

Οι παίκτες λύγισαν, κάτι που μακριά από τη Λεωφόρο αποτελεί κανόνα εδώ και πολλά χρόνια, ακόμα κι όταν ως ρόστερ ήσουν κλάσεις ανώτερος από το σημερινό. Ευτυχώς που το σκορ δεν πήρε ανηφόρα, έχοντας rotation εξαιρετικά κοντό, το καλύτερο στόπερ σου μη διαθέσιμο, το ίδιο και τον πιο τρεχαλατζή σου μέσο.

Η Σλάβια – που στα χαρτιά είναι καλύτερη ομάδα- βρήκε και τα έκανε, σκόραρε δυο τέρματα και μένοντας με παίκτη λιγότερο κοίταξε να διασφαλίσει το αποτέλεσμα.

Στο πρώτο επίσημο παιχνίδι μιας σεζόν που θα τελειώσει τον Μάη οι παίκτες ακόμα δεν έχουν δυνατότητα να παίζουν στο 100% για 90 λεπτά, παρόλα αυτά έστω και με απουσίες δεν ήσουν άσχημος για ένα ημίχρονο, δεν σε είχαν απειλήσει σοβαρά οι άλλοι.

Με την επιστροφή Σένκεφελντ ίσως τα πράγματα βελτιωθούν, αν σκοράρεις ένα γρήγορο γκολ στην Αθήνα θα σε παρασύρει ο κόσμος, ωστόσο τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα…

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News