Παναθηναϊκός εναντίον Ισπανικών ομάδων 2000-Σήμερα μέρος 2ο(vids)

Παναθηναϊκός

[ads]

Το newspao.gr, συνεχίζει την αναδρομή με τα παιχνίδια που έχει δώσει ο Παναθηναϊκός κόντρα στις Ισπανικές ομάδες από το 2000 και μετά.

[ads2]

ΗΤΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ

Ο Παναθηναϊκός αντιμετώπιζε την Ατλέτικο στη Μαδρίτη για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου UEFA της σεζόν 2007/08. Οι δύο ομάδες είχαν εξασφαλίσει την πρόκριση και το μόνο που έμενε ήταν να φανεί ποιος από τους δύο θα ήταν πρώτος και ποιος δεύτερος. Το “τριφύλλι”, προηγήθηκε με το Σαλπιγγίδη, όμως πληγώθηκε από τον μετέπειτα “πράσινο” Λουίς Γκαρσία και από το Σιμάο Σαμπρόσα στο 96′ και έχασε την πρωτιά.

Παναθηναϊκός(Πεσέιρο): Μάλαρτζ – Βύντρα, Μόρις, Σαριέγκι, Φύσσας – Σιμάο(85′ Δημούτσος), Τζιόλης, Μάτος – Σαλπιγγίδης(79′ Μάντζιος), Ρομέρο(68′ Ίβανσιτς), Παπαδόπουλος

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΕΝΤΟΣ – ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΜΕ ΡΕΚΟΡ ΕΚΤΟΣ

Ο Παναθηναϊκός έκανε κακή σεζόν το 2004/05 σε Ελλάδα και Ευρώπη. Βέβαια, βρέθηκε στους ομίλους του Champions League όπου αντιμετώπισε μεταξύ άλλων και τη Μπαρτσελόνα του Ροναλντίνιο. Στο εντός έδρας ματς, οι “πράσινοι” παίζουν εξαιρετική άμυνα και απωθούν εξαιρετικά τους αστέρες των Καταλανών παίρνοντας ένα ιστορικό 0-0 που λίγοι μπόρεσαν κόντρα στην ομαδάρα του Φρανκ Ράικαρντ. Στην εκτός έδρας αναμέτρηση, οι “μπλαουγκράνα” ήταν καταιγιστικοί και συνέτριψαν με 5-0 το “τριφύλλι”. Μάλιστα, το ρεκόρ εκείνης της αναμέτρησης ήταν πως ο Λέο Μέσι σκόραρε το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.

Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα 0-0

Παναθηναϊκός(Μαλεζάνι): Γκαλίνοβιτς – Νίλσον, Βύντρα, Μόρις, Δάρλας – Κονσεϊσάο, Μπίστσαν, Σέριτς(88′ Βόουτερ) – Γκονζάλες(76′ Παπαδόπουλος) – Μάντζιος, Τόργκελε(59′ Λεοντίου)

Μπαρτσελόνα – Παναθηναϊκός 5-0

Παναθηναϊκός(Μαλεζάνι): Γκαλίνοβιτς – Νίλσον, Βύντρα, Μόρις, Δάρλας(61′ Τζιόλης) – Μπίστσαν(46′ Κώτσιος), Κονσεϊσάο, Λεοντίου, Σέριτς(79′ Βόουτερ) – Γκονζάλες – Παπαδόπουλος

ΓΚΟΛΑΡΑ ΒΥΝΤΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΕΚΤΟΣ

Ο Παναθηναϊκός, αντιμετωπίζει τη Σεβίλλη για τη φάση των “32” του Κυπέλλου UEFA. Οι “πράσινοι” δεν ήταν το φαβορί αλλά μπορούσαν να κοντράρουν τους Ισπανούς και να πανηγυρίσουν μία ακόμη μεγάλη Ευρωπαϊκή πρόκριση. Στο παιχνίδι της Λεωφόρου, ο Λουκάς Βύντρα, με ένα απίστευτο σουτ στο 75′ στέλνει τη μπάλα στο “Γ” του Εστεμπάν Σουάρεζ και γράφει το τελικό 1-0. Μάλιστα, πριν την αναμέτρηση έγινε γνωστό, πως ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι θα είναι ο νέος προπονητής του “τριφυλλιού”. Στη ρεβάνς βέβαια, ο Παναθηναϊκός έκανε μια πολύ κακή εμφάνιση, κατέρρευσε μετά το 80′, δέχθηκε γκολ στις καθυστερήσεις και έχασε με 2-0 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Παναθηναϊκός – Σεβίλλη 1-0

Παναθηναϊκός(Φυλακούρης): Γκαλίνοβιτς – Κώτσιος, Μόρις, Γκούμας(55′ Άντριτς), Μινχ – Μπασινάς, Βύντρα, Σκάτσελ(52′ Κωνσταντινίδης) – Γκονζάλες – Κωνσταντίνου(87′ Μάριτς), Γκέκας

Σεβίλλη – Παναθηναϊκός 2-0

Παναθηναϊκός(Μαλεζάνι): Γκαλίνοβιτς – Κώτσιος, Μόρις, Γκούμας, Μινχ – Άντριτς, Βύντρα, Μπασινάς – Κωνσταντίνου(77′ Σαπάνης), Παπαδόπουλος(63′ Γκέκας)

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News