Παναθηναϊκός: «Εν αναμονή τεστ και... Γιόβιτς - Ντεμπούτο την άλλη εβδομάδα»

Επίσημο: Πράσινος ο Γιόβιτς - Η διάρκεια του συμβολαίου και η οψιόν

Τα αποτελέσματα των τεστ που θα γίνουν στον Παναθηναϊκό αλλά και τους προσεχείς αντιπάλους του θα εξαρτηθεί το αν και πότε θα γίνουν τα ματς, όπως επισήμανε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης.

«Μεγάλη ημέρα για τον Παναθηναϊκό η σημερινή, λόγω του γηπεδικού. Περιμένουμε να δούμε αν θα γίνει το ματς με την Μακάμπι, που πιθανότατα να αναβληθεί, ενώ με την ΤΣΣΚΑ όπως φαίνεται θα διεξαχθεί κανονικά την Τετάρτη το παιχνίδι. Η πλειονότητα των παικτών έχει επιστρέψει στις προπονήσεις, θα γίνουν και σήμερα τεστ. Υπάρχουν δύο τρεις παίκτες που βγαίνουν ακόμα θετικοί, αλλά το περνούν ήπια», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού σημείωσε ότι σήμερα το απόγευμα θα έρθει στην Αθήνα για το «τριφύλλι» ο Γιόβιτς και από την επόμενη εβδομάδα θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση, ειδικά αν διαπιστωθεί ότι είναι σε καλή κατάσταση.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News