Παναθηναϊκός: Έμαθε να ζει με το μεγάλο πρόβλημα

Γιοβάνοβιτς: «Δεν κάναμε καλό παιχνίδι, σημασία έχουν οι βαθμοί»

Ένα είναι το μεγάλο πρόβλημα που ταλαιπωρεί τους προπονητές όλου του κόσμου και αποτελεί στοιχείο του αθλητισμού. Ποιο είναι; Οι ελλείψεις!

Σαν να φώναξε κάτι από την αρχή στον Παναθηναϊκό, πως φέτος, θα κληθεί να διαχειριστεί ουκ ολίγα προβλήματα. Οι άνθρωποι της ομάδας, βεβαίως, ελπίζουν πως αυτή η κακοδαιμονία δεν θα συνεχιστεί για πολύ.

Στην προετοιμασία αντιμετώπισε πρόβλημα ο Σάντσες. Στα ευρωπαϊκά παιχνίδια με τη Σλάβια Πράγας ο Παναθηναϊκός «χτυπήθηκε» από τον ιό με αποτέλεσμα να έχει απουσίες, ενώ παίκτες που πήραν χρόνο συμμετοχής (π.χ Αϊτόρ, Παλάσιος) να είναι εμφανώς επηρεασμένοι. Ο δεύτερος αγώνας με τους Τσέχους είχε τη δυσάρεστη εξέλιξη με τον τραυματισμό του Σένκεφελντ και το μη καταλογισμό πέναλτι.




Στην πρεμιέρα με τον Ιωνικό ο Παναθηναϊκός χάνει τον Μάγκνουσον μετά από 30 λεπτά αγώνα. Η αμυντική γραμμή του Τριφυλλιού «υπέφερε» παραπάνω στη συνέχεια, με τις απουσίες των Κώτσιρα και Χουάνκαρ. Από τις εθνικές, ο Παναθηναϊκός βγήκε «αλώβητος», αλλά στο αμέσως επόμενο παιχνίδι τραυματίζεται ο Σπόραρ και θα μείνει εκτός για τις επόμενες 2 εβδομάδες.

Η διακοπή δεν ήταν η θεμιτή για τον Παλάσιος μιας και του παρουσιάστηκε πρόβλημα. Ο Βέρμπιτς, από την άλλη, μπήκε και αυτός στο απουσιολόγιο για την Τούμπα. Και τώρα ο μικρός, ο Τσέριν είναι αμφίβολος για Τρίπολη…



Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News