Παναθηναϊκός: Ελπίδα από νωρίς με... ισπανικό μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Δεν θα είναι 100% έτοιμος στο Super Cup

Είναι κομβικής σημασίας για τον Παναθηναϊκό να κάνει ελπιδοφόρο ξεκίνημα σε πρωτάθλημα, Ευρωλίγκα ώστε να τονώσει την φλόγα στο εσωτερικό του.

Η ομάδα είναι καινούργια, με πολλά νέα πρόσωπα, ακόμα δεν υπάρχουν εντός της ισορροπίες, ούτε συνεκτικοί δεσμοί.

Αυτά προφανώς οικοδομούνται ευκολότερα όταν έρχονται νίκες ή καλές εμφανίσεις που θα δώσουν στους γύρω-γύρω την πεποίθηση ότι κάτι καλό πάει να στηθεί.

Όσο οι παίκτες και ο προπονητής θα παλεύουν να βρουν χημεία και συνεκτικούς ιστούς στο ΟΑΚΑ το τριφύλλι θα είναι καλό να αποδώσει…ισπανικό μπάσκετ.

Δηλαδή γρήγορος ρυθμός (που δεν ξετρελαίνει βέβαια το Ντέγιαν Ράντονιτς) και full court pressure. Σκληρό παιχνίδι στην άμυνα και τρεχαλητό με το που του δοθεί η ευκαιρία.

Έτσι θα μπορείς να κοντρολάρεις τον ρυθμό και να πηγαίνεις τα ματς σε σετ παιχνίδι που εξυπηρετεί τους παίκτες -κλειδιά, τον Γκριγκόνις, τον Αντριους, τον Παπαγιάννη, τον Ουίλιαμς.

Από εκεί και πέρα οι πιτσιρικάδες με την ενέργειά τους, τα μακροβούτια προς τη μπάλα με τον καιρό θα βάλουν και την εξέδρα στην εξίσωση. Είναι σημαντικό να αρχίσει η ομάδα ελπιδοφόρα ώστε να φυτρώσει στα αποδυτήρια η ελπίδα!

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News