Παναθηναϊκός: Ελληνες μέσα κι ότι κάνεις

Παναθηναϊκός: Ελληνες μέσα κι ότι κάνεις

Ο Λεωνίδας Κασελάκης έχει αναβαπτιστεί στα τελευταία παιχνίδια από τον Γιώργο Βόβορα. 

Σίγουρα δεν είναι ο παίκτης που θα παίξει στην ίδια ταχύτητα με εκείνες που κάλυπτε το «4» ο Μήτογλου, ο Φώτσης και ο Τσαρτσαρής πριν μερικά χρόνια.

Η αντίληψη του όμως σε συνδυασμό με τα αμυντικά του χαρίσματα και η συνέπεια με την οποία εκτελεί λεπτομέρειες και στις δύο πλευρές του παρκέ αναβαθμίζουν τη θέση «4» των πρασίνων, τουλάχιστον στο μυαλό του κόουτς που πέρσι ζητούσε επιμόνως την μεταγραφή του παίκτη.

Ο Λεωνίδας είναι καλός screener, δουλεύει σωστά στο γήπεδο, είναι αθλητής με εμπειρία και καλύπτει το ζητούμενο του Stretch-4, σίγουρα φέρνει στο παρκέ ένα πιο «έτοιμο» παιχνίδι από τους νεαρούς Μαντζούκα, Χουγκάζ για να υποστηρίξει με μερικά λεπτά το rotation σε βραδιές που οι πράσινοι θα αναγκαστούν να πάνε μέχρι τη τελευταία θέση του πάγκου τους.

Ποτέ δεν ήταν πρωταγωνιστής, δεν γίνεται να του ζητάμε ρέστα στις ήττες όταν οι ακριβοπληρωμένοι είναι «αλλού».

Απεναντίας μήνες το φωνάζουμε ότι από τη στιγμή που οι Αμερικανοί ήδη σκέφτονται τον επόμενο εργοδότη τους ο κόουτς πρέπει να βασιστεί στους Έλληνες κι ότι βγάλει.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News